22 / 07 / 2024

Gürhan Organizasyon adres

Gürhan Organizasyon adres

Gürhan Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülhan Murat Lale tarafından kuruldu.

Borsada yatırımcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırarak 3 milyon kişinin üzerine çıktı!

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında, konut piyasasında durgunluk, dövizde ise yatay seyir izlenirken kendine güvenli bir adres arayan yatırımcının yeni adresi Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul'a gelen yatırımcı sayısı 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon kişinin üzerine çıkarak rekor kırd

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Ahmetoğlu Oto Yedek Parça İnşaat Medikal Gıda Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Oto Yedek Parça İnşaat Medikal Gıda Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Aykal tarafından kuruldu.

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Gürhan Ötün tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Mdh Turizm Gıda Organizasyon Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mdh Turizm Gıda Organizasyon Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halil Dertop ve Namık Aygün ortaklığında kuruldu.

Gürhan Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürhan Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülhan Murat Lale tarafından kuruldu.

Gürhan Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürhan Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atila Gürhan tarafından kuruldu...

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan 11 Kasım 2019'dan sonra çalışamayacak!

İNTES Başkan Vekili Gürhan Özdemir, 1 Kasım 2019'dan itibaren mesleki yeterlilik belgesi olmayan inşaat işçilerinin şantiyelerde çalıştırılamayacağını açıkladı.

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Gürhan Bakırküre tarafından kuruldu. 

Zebrano1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zebrano1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürhan Güney tarafından kuruldu. 

Gürhan Organizasyon adres Haberi

Gürhan Organizasyon adres

Gürhan Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülhan Murat Lale tarafından kuruldu.

Gürhan Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak B- Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir,...