29 / 04 / 2024

Güriş jeotermal tesisinde sona gelindi

Güriş jeotermal tesisinde sona gelindi

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal santrali “Yüksek Elektrik Mühendisi İdris Yamantürk Elektrik Üretim Merkezi” ağustos ayında tamamlanıyor.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi bugün Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Güriş Holding'in sanayi sektörüne yatırımı hızlanıyor!

İnşaat, enerji ve sanayinin yatırımcı gruplarından Güriş Holding, kuruluşunun 60'ıncı yılında dev yatırımlara girişti. Güriş'in sanayi grubunun sorumluluğunu yürüten Tevfik Yamantürk, "Yalnızca sanayi grubu olarak 500 milyon Euro'luk yatırım taahhüdümüz var" diyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın LED ekranları Amasya'dan!

Birçok stadyumların ve televizyon kanalının LED ekranlarını üreten Taglıg, Amasya'daki tesisinde İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılacak LED ekranlarını üretecek.

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017'de Özlem İri tarafından kuruldu.

459 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanacak!

Güriş Holding tarafından 4 rüzgar elektrik santrali hizmete alınacak. 4 santralle yılda ortalama 459 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanacak.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Güriş jeotermal tesisinde sona gelindi Haberi

Güriş jeotermal tesisinde sona gelindi

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal santrali “Yüksek Elektrik Mühendisi İdris Yamantürk Elektrik Üretim Merkezi” ağustos ayında tamamlanıyor.  6 yılın sonunda 5. ünitesini devreye alarak Aydın’daki yenilenebilir enerji yatırımını tamamlayan Güriş Holding, Türkiye’nin kurulu jeotermal enerji gücünün yüzde 25’ine sahip olacak. 232.3 MW gücündeki çevreci yatırımda,  re-enjeksiyon sistemiyle yeraltından çekilen jeotermal kaynaklar tekrar toprağa enjekte edilerek bölgenin yer altı kaynakları da koruma altına alındı.  Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından olan GÜRİŞ Holding yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yaparak enerji üretiminde öncü olmaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal santrali Aydın Germencik’teki “Yüksek Elektrik Mühendisi İdris Yamantürk Elektrik Üretim Merkezi”ni Ağustos ayında tamamlayacak olan Güriş Holding, çevreyle dost üretim biçimini tercih ederek geleceğe de yatırım yapıyor. Bölgenin kaynaklarını...