20 / 05 / 2024

Gürkan Tilmaç 1+1 konut talebi

Gürkan Tilmaç 1+1 konut talebi

Son zamanlarda büyük şehirlerde 1+1 ev sayısında artış gözüküyor. Uzmanlar ise bu durumu alım gücünün düşmesine ve insanların git gide yalnızlığı tercih etmelerine bağlıyor.

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Avustralya'da yer alan Victor Adasının fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Adanın fiyatı ile şu anda Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidansın fiyatının aynı olduğu ortaya çıktı. 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, projelerinden İstanbul Eyüpsultan Göktürk 1. Etap ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapıla o açıklama...

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değeri belli 4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değerleme raporu yayımlandı. Söz konusu projenin KDV hariç ve KDV dahil pazar değerleri belli oldu. İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değeri 4.7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın değerini açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul 1. Etap 2. Kısım'ın son dakika değeri...

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı müjdesini duyurmuştu. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Maltepe Gülsuyu Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi 16093 ada 87 ve 88 parsel, 16094 ada 1 parsel, 16087 ada 1 parsel ve bir kısım Tescil Dışı Alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Vestel 3 Gözü Gazlı 1 Gözü Elektrikli Solo Fırın 5.999 TL! En uyguna nerden alınır? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağında yenilik isteyenler için Vestel, 3 gözü gazlı 1 gözü elektrikli solo fırını 9 taksit imkanı ile tüketicisinin beğenisine sunuyor. Buz çözme özelliğinden, yoğurt yapma özelliğine kadar bir çok yeniliği ile Vestel 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros’ta şampuan ve krem ürünlerine dev indirim! Pahalanmasına yalnızca 2 gün kaldı! 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta şampuan ve krem ürünlerine dev indirim! Pahalanmasına yalnızca 2 gün kaldı! 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın

25 Ocak Çarşamba günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar yatırımcıları dolar ne olur? sorusuna yanı aramaya devam ediyor. İşte dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın...

TOKİ kura takvimi 20-28 Ocak 2023 peş peşe güncellendi! 2+1 3+1 il il TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Ocak ayı 2+1 3+1 il il kura takvimini güncelledi. Peki, bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

Gürkan Tilmaç 1+1 konut talebi Haberi

Gürkan Tilmaç 1+1 konut talebi

Son zamanlarda büyük şehirlerde 1+1 ev sayısında artış gözüküyor. Uzmanlar ise bu durumu alım gücünün düşmesine ve insanların git gide yalnızlığı tercih etmelerine bağlıyor.


Ülkemizin özellikle metropollerinde  1+1 ev yapımı artmış durumda. İnsanların yoğun talep gösterdiği bu evler ise tartışma konusu. Nitekim Pendik Belediye Başkanı, “Ailelere hitap etmediği ve komşuluğu körelttiği" gerekçesiyle 1+1 evlerin yapımını yasakladı. Ülkemizde 1+1 evlerin artmasının orta gelir düzeyinin düştüğünün göstergesi olduğunu iddia eden inşaat mühendisi ve müteahhit Gürkan Tilmaç, karı kocanın ikisinin de çalışmalarına rağmen normal şartlarda bir ev almalarının pek kolay olmadığını söyledi. Tilmaç, “Bu durumda 1+1 evler onlara daha cazip geliyor. İnsanlar bir nevi ellerinde olmadan bu evlere yöneliyor. Kısa bir vadede 1+1 yapımının da düşeceği kanaatinde değilim” dedi.


“VERGİLER YÜKSEK”


Vergilenme oranlarının yüksekliği nedeniyle...