24 / 05 / 2024

Gürkan Yücel

Gürkan Yücel

Norya Yapı İnşaat Limited Şirketi 25 Şubat 2015 'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe Cevizli Mahallesi 'nde, Gürkan Yücel Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Gürkan Akgün: Kanal İstanbul'un maliyeti 100 milyar TL!

İBB  İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, Kanal İstanbul ve deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Akgün, "Kanal İstanbul’un maliyeti ortalama 100 milyar liradır. Bu bütçeyle İstanbul, olması beklenen büyük depremi yıkılmadan atlatır" dedi...

Gürkan Kaya kimdir?

Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Gürkan Kaya kimdir? Gürkan Kaya dha önce hangi görevleri yürttü, nerelerde çalıştı?

Gürkan Akoğlu: Deprem değil uygunsuz konut öldürür!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Çorum Temsilciliği Tms. Yrd. Gürkan Akoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 20. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Akoğlu, "Deprem değil uygunsuz konut öldürür" diye konuştu.

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Gürkan Yücel Haberi

Gürkan Yücel

Norya Yapı İnşaat Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Gürkan Yücel Müdürlüğü'nde kuruldu.


Norya Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu;a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...