03 / 05 / 2024

Gürsel Aksel Stadında sondaj çalışmaları mı başladı

Gürsel Aksel Stadında sondaj çalışmaları mı başladı

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın arazisinin bin 200 metrekarelik bölümünün tapusuna sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir şirket aracılığıyla bölgede termal su çıkarmak için sondaj yaptırıyor

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

De Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sayın ve Selin Arat ortaklığında kuruldu.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul çağrısı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yazılı bir basın açıklamasında bulundu ve yeni ‘reform’ için çağrı yaptı. Gürsel Tekin, açıklamasında Kanal İstanbul projesinin durdurulması için çağrıda bulundu.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan özel bankalara kredi çağrısı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Kamu bankalarının konut, taşıt, tatil ve tüketim alanlarında hayata geçirdiği uygun koşullu kredi paketleri yerli üretimi canlandırmak için önemli. Özel sektör bankaları da aynı doğrultuda piyasaları desteklemeli." dedi.

Gürsel Tekin'den Kilyos'taki sit arazisinin imar planı değişikliğine tepki!

İstanbul Kilyos'ta, sit alanında bulunan 30 bin metrekarelik arazinin imarı değiştirilip, otel yapılacak şekilde düzenlendi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuyla ilişkin açıklamalarda bulundu...

Gürsel Tekin'den FETÖ'ye parsel parsel arazi verildiği iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları hakkında konuştu. Tekin, "Önce parayı, imarı ve ihaleleri takip etsinler. Yurt dışındaki okulları ziyaret eden siyasetçilere bakılsın" dedi...

Gürsel Tekin: Deprem vergileri ve toplanma alanları araştırılsın!

Meclis'te düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Deprem vergileri ve toplanma alanları araştırılsın" dedi.

Gürsel Aksel Stadında sondaj çalışmaları mı başladı Haberi

Gürsel Aksel Stadında sondaj çalışmaları mı başladı


Karşıyaka ve Gürsel Aksel statlarının yerine yapılacak olan ve geçen hafta Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaptığı anlaşma gereği ihaleleri yapılan iki stada karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, projeleri engellemek için yasal dayanak arayışına girdi. 


Trafik bahanesi

Gürsel Aksel Stadı'nın oturduğu arazinin bin 200 metrekarelik bölümünün tapusunu elinde bulunduran İzmir Büyükşehir Belediyesi, burada bir şirket aracılığıyla sondaj çalışmaları başlatarak, termal su kaynağı aramaya başladı.

Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 15'er bin kişilik iki stada, "Karşıyaka'da trafik aksar. Göztepe stadının yapılacağı arazide İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tapulu yeri var. Bize sormadılar" diyerek karşı çıkan ve ihalelerin iptali için dava açacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, geçen hafta sürpriz bir hamleyle itirazını yasal zemine oturtmaya çalıştığı ortaya çıktı. Gürsel Aksel...