10 / 05 / 2024

Gürsel Alüminyum İnşaat iletişim

Gürsel Alüminyum İnşaat iletişim

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Karasoy tarafından kuruldu. 

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Milyonlarca çalışanın gözü promosyonda! İşte son rakamlar

KDK yani Kamu Denetçiliği Kurumu, şu günlerde çalışanların promosyon talebini inceliyor. Enflasyon her geçen ay artıyor. Peki bu milyonlarca çalışanın maaş hesaplarını taşıyarak aldıkları promosyonlarda bir artış sağlayacak mı? İşte gelinen son nokta...

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Al Rasana İnşaat Elektrik Mobilya Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rasana İnşaat Elektrik Mobilya Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lowi A.A. Ajaray tarafından kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat iletişim Haberi

Gürsel Alüminyum İnşaat iletişim

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi konusu:
ALÜMİNYUM a. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. c. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. d. Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak. e. Her türlü tekstil terbiye makinelerinin ( Ram makinesi, kumaş hazırlama makinesi, ters çevirme makinesi, boyama makinesi, santrifüj makinesi, ıslak açma makinesi, kuru açma...