27 / 04 / 2024

Gürselpaşa Bozkurtlar Adana nerede

Gürselpaşa Bozkurtlar Adana nerede

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Gürselpaşa Bozkurtlar Adana projesinde dairelerin alanları 235 metrekare ile 330 metrekare olarak dizayn edildi. Gürselpaşa Bozkurtlar Adana teslimleri Haziran 2015' te teslim edilmesi planlanıyor.

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yeni bir rekorla başladı. Altının ons fiyatı 2020 dolara kadar yükseldi. Gram altın ise resmen fırladı.  Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Maliye Bakanlığı deprem fırsatçılarının tepesinde! Yapay fiyat artışı yapanlara göz açtırmayacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, fırsatçılara göz açtırmamak için başta emlak olmak üzere her sektörde fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Emeklilere resmen son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı

Emeklilere resmen son dakika Mart 2023 müjdesi geldi... Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma sürerken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan Haziran vurgusu geldi. Başaran'dan gelen açıklamalara göre; gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın! İşte bütün ayrıntılar...

Emeklilere adeta Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı! Hemen bakın

Emeklilere adeta Mart 2023 müjdesi geldi... Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı... Hemen bakın...

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı... Hemen bakın...

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen zam haberi, inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları resmen fırladı. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Gürselpaşa Bozkurtlar Adana nerede Haberi

Gürselpaşa Bozkurtlar Adana nerede

Gürselpaşa Bozkurtlar Adana projesi 3 blok halinde yükseliyor. Projede toplam 65 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Gürselpaşa Bozkurtlar Adana projesinde sosyal imkan olarak yüzme havuzu, fitness center, spor salonları, basketbol sahası, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve voleybol sahası gibi seçenekler de bulunuyor.


Gürselpaşa Bozkurtlar Adana projesinde dairelerin alanları 235 metrekare ile 330 metrekare olarak tasarlandı. Projede Bozkurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Gürselpaşa Bozkurtlar Adana teslimleri Haziran 2015' te yapılması bekleniyor. Projedeki daireler 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen...