29 / 04 / 2024

gürsu belediyesi sosyal tesis

gürsu belediyesi sosyal tesis

GÜRSU Belediyesi, ilçenin tarihine ışık tutan sivil mimarlık örneği tescilli yapıların yeniden hayat bulması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yer alan 2 tescilli bina yeniden kurulacak...

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Ayşe Sunay Gürsu, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Ayşe Sunay Gürsu, görevinden istifa etti.

gürsu belediyesi sosyal tesis Haberi

gürsu belediyesi sosyal tesis

 GÜRSU Belediyesi, ilçenin tarihine ışık tutan sivil mimarlık örneği tescilli yapıların yeniden hayat bulması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin tarihi mirasının korunması ve bir turizm kenti olarak gelişmesini sağlamak hedefiyle Gürsu Belediyesi Stratejik Planlama Birimi'nce yürütülen çalışmalar sonucunda oluşturulan "Bölgenin Alternatif Turizm Merkezi; Gürsu" projesi kapsamında, 2 tescilli bina rekonstrüksiyon (yeniden kurma) yöntemiyle korunarak geleceğe taşınacak. Ayrıca Gürsu'nun tarihi değirmeni de yeniden canlandırılarak sosyal tesis olacak. 


Habertük Gazetesi...