03 / 05 / 2024

gürsu hastane projesi

gürsu hastane projesi

Göreve hızlı başlayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, önceliği sağlık ve eğitim yatırımlarına vereceklerini vurgulayarak," İlçemize 100 yataklı bir hasta ve butik otelimizin yanına bir turizm meslek yüksek okulu yapacağız" dedi.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kura sonucu!

TOKİ'nin Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesi kapsamında stoklarında yer alan 12 adet konut kuralı olarak satılıyor. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası bugün!

Bursa Gürsu Projesi’nde kuralı satışa sunulan TOKİ stoklarında kalan 12 adet konut için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016!

“Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 12 adet konutun kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016...

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası!

TOKİ'nin “Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 12 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu'nda başvurular sona eriyor!

TOKİ'nin Bursa Gürsu Projesi kapsamında stoklarında kalan 12 adet AGG konut için başvurular yarın sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu başvurusu!

TOKİ Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda yer alan 12 adet AGG konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu başvurusu ne zaman?

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut 31 Ekim -04 Kasım2016 tarihleri arasında satışa sunuldu. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi!

Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut için başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi..

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru!

TOKİ Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru ne zaman?

Gürsu'ya Adrenalin Spor Merkezi projesi geliyor!

Bursa'da Gürsu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında "Adrenalin Sporları Merkezi Projesi" de hayata geçirildi. Proje BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) desteğiyle hayata geçiriliyor.

Toya Next Güneşli Projesi!

Toya Next Güneşli projesi için ön talepler toplanıyor. Toya Yapı'nın yeni projesi Toya Next Güneşli'nin satışları iki hafta içerisinde başlayacak. Projede konut ve ticaret alanları yer alıyor.

gürsu hastane projesi Haberi

gürsu hastane projesi


Göreve hızlı başlayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, önceliği sağlık ve eğitim yatırımlarına vereceklerini vurgulayarak," İlçemize 100 yataklı bir hasta ve butik otelimizin yanına bir turizm meslek yüksek okulu yapacağız" dedi. 


Hayat Gazetesi Yönetimi, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ı makamında ziyaret elti. Görevdeki ilk günlerini değerlendiren Yıldız. önceliklerinin sağlık ve eğitim olacağını söyledi. GLirsu'da geçtiğimiz dönemlerde akşam saat 17:00'dan sonra vatandaşların iğne yaptıracak bir yer dahi bulamadığını aktaran Yıldız, "Göreve geldiğimiz ilk gün halkımızın bu sıkıntısını çözmek için kolları sıvadık. Hayvan Pazarı bölgesinde 10 bin 300 metrelik bir sahayı hastane alanı olarak planladık. Şimdi Milli Emlak'tan burasının tahsisini bekliyoruz Burada daha sonra kapasitesi arttırılabilecek şekilde 100 yataklı bir hastane yapmayı yapacağız" diye konuştu. 


EĞİTİM ATAĞI 

İlçenin diğer önemli bir eksikliğinin eğitim olduğunu...