28 / 04 / 2024

gürsu kapalı pazar açıldımı

gürsu kapalı pazar açıldımı

Konyaaltı Belediye tarafından revize edilerek modern bir kimliğe kavuşturulan Gürsu Kapalı Semt Pazarı, 13 Haziran’da hizmete açılacak. Açılıştan sonra ise pop sanatçısı Murat Tekyıldız’ın bir konser vereceği bildirildi.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Melikgazi Kapalı Pazar Yeri bölgeye değer katacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinde yapımı devam eden kapalı pazar yeri ile sosyal tesisi inşaatını teknik ekibi ile gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Meram Gödene Mahallesi’ne kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yapıma devam eden kapalı Pazar yeri inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemede bulunan Başkan Toru, 2 ay içerisinde Pazar yerindeki çalışmaları tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri 6 Kasım'da açılıyor!

Bandırma Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan, Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı 6 Kasım 2016 Pazar günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek törenle açılacak.

Ünye'ye 2,6 milyonluk kapalı pazar yeri!

Ünye Belediyesi yeni Kapalı Çarşı inşaatı tamamlanıyor. Yaklaşık 2 milyon 600 bin liraya mal olan Kapalı Çarşı’da son imalatlar tamamlanmak üzere. 1,5 ay sonra eski pazar yeri esnafının taşınması ile faaliyete geçecek olan yeni kapalı Pazar modern altyapısı ile göz dolduruyor.

Gebze Mevlana Kapalı Pazar Yeri 2017'de tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde temeli atılan Mevlana Kapalı Pazar yerinde ve Pelitli Mezarlığında incelemelerde bulundu.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri için geri sayım başladı!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kapalı Pazar Yeri Projesinin yerleşimiyle ilgili görüş ve önerileri alındı.

Nevşehir Kozaklı'da kapalı pazar yeri açıldı!

NEVŞEHİR’in Kozaklı ilçe Belediye Başkanı Celalettin Güven’in modern, çağdaş ve kent dokusuna uygun olarak hayata geçirdiği Kapalı Pazar Yeri Projesi, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

İzmir Bayraklı kapalı pazar yeri Cumartesi günü açılıyor!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek.

gürsu kapalı pazar açıldımı Haberi

gürsu kapalı pazar açıldımı

Konyaltı Belediyesi ve Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Odası işbirliğiyle Gürsu Mahallesi’nde bin 500 metrekare alana inşa edilen kapalı semt pazarının, yapılan tadilat sonrasında modern bir kimliğe kavuşturulduğu ve 13 Haziran’da hizmete açılacağı belirtildi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pazar yerinde 68 tezgah yeri bulunduğunu belirterek, “Cumartesi günleri hizmet verecek olan pazar yerinde 34 sebze ve meyve, 22 tuhafiye, 10 bakkaliye ve şarküteri ile 2 balık tezgahı bulunacak. Toplam 96 pazarcı esnafımızın hizmet vereceği Gürsu Kapalı Semt Pazarı, modern hali ile tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verecektir” dedi. Açılıştan sonra ise pop sanatçısı Murat Tekyıldız’ın bir konser vereceği...