13 / 05 / 2024

gürsu metruk bina

gürsu metruk bina

Gürsu Belediyesi, ilçedeki metruk halde bulunan, can ve mal güvenilği açısından tehlike oluşturan 8 binayı daha imar Kanunu'nun 39. maddesi kapsamında yıkıyor. Özcü," Gürsu'nun gelişimine yönelik önemli işler yaptık." dedi.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

İçişleri Bakanlığı'ndan metruk bina kararı!

İçişleri Bakanlığı 81 kentin valisine metruk binalar ile ilgili genelge gönderdi. Genelgeye göre metruk binaların yerleşim birimi olarak gösterilmesine izin verilmeyecek. 

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1999 depreminde zarar gören 2 bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı...

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

gürsu metruk bina Haberi

gürsu metruk bina

Gürsu Belediyesi, ilçedeki metruk halde bulunan, can ve mal güvenilği açısından tehlike oluşturan 8 binayı daha imar Kanunu'nun 39. maddesi kapsamında yıkıyor. Zafer Mahallesi ve İstiklal Mahallesi'nde, Koruma Amaçlı İmar Planı' na göre yolda kalan binalar Belediye ekiplerince yerle bir edildi. Gürsu' nun çağdaş kent kimliği ölçülerine göre gelişmesi için çok önemli adımlar attıklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü," Gürsumuz'un gelişimine yönelik önemli işler yaptık. İlçemizin geleceğine yön veren önemli projeleri hayata geçirdik. Kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda altyapı çalışmalarını başlattık. İlçemizin tarihine ışık tutan önemli yapıları yeniden canlandırdık ve işlevsel hale getirerek hizmete açtık. Fen işleri Müdürlüğümüzce yapılan bu yıkımlar, ilçemizin vitrinini oluşturacak makyaj çalışmaları" dedi. 


Olay...