27 / 04 / 2024

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.



Bursa'ya bağlı Mudanya ilçesinde araç ve yaya trafiğinin yoğun yaşandığı caddelerinden biri olan Mustafakemalpaşa Caddesi üzerinde bulunan ve yıkılma tehlikesi sebebiyle daha önceden çevresinde önlem alınan 2 katlı ahşap bina, kendiliğinden yıkıldı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; binanın yıkımı esnasında çevrede bulunanlar korkarken görüntülendi Olayda ise can kaybı ya da yaralanan olmadı.

Bursa da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Belediye önlem aldı 

Geçen hafta metruk binadan çatırdama sesleri duyan çevredeki iş yerlerinin ihbarı ile belediyenin önlem aldığı belirtildi. İçerisinde kimsenin yaşamadığı binanın zemin katında bulunan kuaför salonunun ise uzun zaman önce binayı tahliye ettiği belirtildi. Ek olarak yapılan uyarı sebebiyle belediye ekipleri tarafından binanın çevresinin bariyer örüldüğü aktarıldı. 

Konu ile ilgili olarak Mudanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, hiçbir zaruretin yaşanmadığı ifade edildi. Belediye açıklamasında, "Mudanya’da yıkılan bina ile ilgili geçtiğimiz hafta herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için Anıtlar Kurulu’ndan onay alınarak belediyemizce önlem alınmış ve bariyer konulmuştu. Neyse ki hiç kimse zarar görmedi. Ekiplerimizin moloz kaldırma çalışmaları sürüyor” ifadelerine yer verildi.

Konya'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!


 


Geri Dön