17 / 05 / 2024

GÜRSU Organize Sanayi Bölgesi birleşiyor mu

GÜRSU Organize Sanayi Bölgesi birleşiyor mu

GÜSAB ve Kestel 2 No'lu Sanayi Bölgesi Uludağ OSB adıyla birleşecek. Yeni OSB ile 2 bölgedeki firmaların maliyet avantajı yakalayarak rekabet güçlerini artıracağı ifade edildi...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

İzmir'de kurulması planlanan ihtisas organize sanayi bölgeleri TBMM'de!

İzmir ilinde kurulması planlanan su ürünleri ihtisas organize sanayi bölgeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

Bursa Uludağ OSB yeni binasına kavuşuyor!

Bursa Uludağ Organize Sanayi Bölgesi adını alan Gürsu Organize Sanayi Bölgesi yeni idare binasına kavuşuyor. Uludağ OSB, bu alanda Bursa'nın akıllı binalarından birini kazandıracak.

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin yeri kesinleştirildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Beybükü mevkisi ile Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi Kayabaşı mevkisinde bulunan yaklaşık 90 hektar büyüklüğündeki alan, Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi yeri olarak kesinleştirildi.

Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi değerlendirildi!

Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, yapılan tahsislerin iptali, yeni başvuruların değerlendirilmesi ve arıtma tesisinde yaşanan sıkıntıları görüştü.

Samsun Çarşamba'ya organize sanayi bölgesi kurulacak!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar,"11 yılda gözle görülebilecek büyük işler yaptıklarını kaydederek, Çarşamba adeta bir Avrupa şehri oldu" dedi. Dündar, sıranın kurulacak olan Çarşamba organize sanayi bölgesinde olduğunu söyledi.

Gaziantep Organize Sanayi-GATEM metro hattı geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor. İhalesi yapılan ve toplamda 25 km olan Organize Saniyi–GATEM arasındaki hat, Beylerbeyi, Gar, Seyrantepe ve GATEM güzergahında hizmet verecek.

GÜRSU Organize Sanayi Bölgesi birleşiyor mu Haberi

GÜRSU Organize Sanayi Bölgesi birleşiyor mu

GÜSAB ve Kestel 2 No'lu Sanayi Bölgesi Uludağ OSB adıyla birleşecek. Yeni OSB ile 2 bölgedeki firmaların maliyet avantajı yakalayarak rekabet güçlerini artıracağı ifade edildi. 


GÜRSU Organize Sanayi Bölgesi (GÜSAB) ile sınır komşusu Kestel 2 No'lu Sanayi Bölgesi Uludağ OSB adıyla tek çatı altında birleşecek. Birleşme ile toplam 185 hektar alan, 286 parsel, 205 faal firma ve 11 bin 500 kişilik istihdam rakamına ulaşılacak. Birleşme çalışmalarının hızlandırılması amacıyla 2 bölgeden yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı 6 kişilik bir komisyon kurulması kararlaştırıldı. 


GÜSAB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, Kestel 2 No'lu Sanayi Bölgesi'nin GÜSAB'a sınır komşusu olduğunu belirterek, "Bitişik 2 OSB kurulması yerine ölçek ekonomisinin faydaları nedeniyle tek OSB çatısı altında birleşmek en uygun çözüm olacak" dedi. 


Islah OSB olmak için başvuran Kestel'de...