31 / 07 / 2024

Gürsu OSB arsa fiyatları arttı mı

Gürsu OSB arsa fiyatları arttı mı

Gürsu OSB (GÜSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, bölgenin cazibesinin artmasıyla yatırım taleplerinin de hızlandığını belirterek, kamulaştırmadan rant elde etmek isteyenler yüzünden bölgede arsa fiyatlarının arttı dedi...

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak 8 taksitle 12 adet arsa ve araziyi satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Nilüfer, Osmangazi ve Gürsu ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bursa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler arsa kura sonuçlarına çevrildi! 

TOKİ arsa kura çekimi takvimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 250 bin sosyal konut kura çekimi sürerken gözler TOKİ arsa kura çekimi tarihleri takvimine çevrildi. Peki TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Gürsu OSB arsa fiyatları arttı mı Haberi

Gürsu OSB arsa fiyatları arttı mı

Gürsu OSB (GÜSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, bölgenin cazibesinin artmasıyla yatırım taleplerinin de hızlandığını belirterek, “Küçük ölçekli, atölye tarzı üretim alanlarının OSB dışına taşınması, orta ve büyük ölçekli yatırımcılara alan tahsis edilmesi için Gürsu Belediyesi ile bir kentsel dönüşüm projesi geliştirdik. Bu kapsamda kamulaştırmalar sürüyor. Kamulaştırmadan rant elde etmek isteyenler yüzünden bölgede arsa fiyatlarının arttı” dedi. 


OSB’nin orta ve büyük ölçekli firmaların yatırımına açılmaya başlandığını kaydeden Aydın, “Ancak arsa fiyatlarının yüksekliği yatırımcıları düşündürüyor. Bazı yatırımcılar da bölgedeki arsalarını satıp metrekare fiyatı daha ucuz olan OSB’lere gitmeyi düşünüyor. Gerçekleşen fiyatlar 400-600 TL/metrekareydi. Şu anda sanayicilerin birbirleriyle yaptıkları ticaretlerde arsa fiyatları 600 ile 1000 TL/ metrekare arasında değişiyor. Atölyelerin ve küçük ölçekli işletmelerin OSB dışarına çıkarılması projemiz kapsamında şahısların rızasıyla kamulaştırma...