15 / 05 / 2024

Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri

Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri

Bursa’da yıkılmaya yüz tutmuş tarihi bir değirmen, restore edilerek sosyal tesis haline getirildi. “ Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri ” düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Bursa Gürsu, Büyükşehir ile dönüşecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik değerlendirme toplantıları kapsamında Gürsu'da muhtarlarla bir araya geldi.

Bursa Gürsu ve Kestel yatırımları masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ilçenin ardından Gürsu ve Kestel’i de ziyaret ederek, 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımları masaya yatırdı

Bursa Gürsu'da satılık arsa 16,1 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa 16 milyon 160 bin TL'ye satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 6 Aralık 2017'de saat 14:00'da gerçekleştirilecek. 

Bursa Gürsu'da gecekondulara dönüşüm şartlı abonelik!

Bursa Gürsu Belediyesi, "Kentsel dönüşüme girmek şartı ile abonesi olamayan" kaçak mülkler için su, elektrik, doğalgaz alabilmeleri amacı ile başvuruları başlattı.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde daire fiyatları 49 bin 429 TL ile 73 bin 989 TL arasında değişiyor. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu sözleşmeleri imzalanıyor...

Gürsu'ya Adrenalin Spor Merkezi projesi geliyor!

Bursa'da Gürsu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında "Adrenalin Sporları Merkezi Projesi" de hayata geçirildi. Proje BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) desteğiyle hayata geçiriliyor.

Konyaaltı Gürsu Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkanı Muhittin Böcek, kültür merkezinin büyük ölçüde tamamlandığını duyurdu.

Kartepe Belediyesi'nden su değirmeni ihalesi!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen; Suadiye Mahallesi 1573 ile 1472 parsel arasında bulunan II Grup Su Değirmeni yapısının yeniden işlevlendirmek için ihaleye çıkarıyor.

Tapuda satış bedelini az göstermek suç mu?

Taşınmaz malların tapu devir işlemleri için belli oranda harç ödemesi yapılıyor. Yasal olarak bu harç hem alıcı hem de satıcı tarafından ayrı ayrı ödeniyor. Peki, tapuda satış bedelini az göstermek suç mu?

Gürsu Zafer Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Bursa Gürsu İlçesi, Zafer Mah. Karanfil Caddesine cepheli parsellerin Konut+Ticaret Alanı olmasına ilişkin Gürsu 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 10 Eylül'de askıdan inecek...

Yel Değirmeni Evleri 90 daireden oluşuyor!

İştirak Gayrimenkul Ortaklığı tarafından projelendirilen, Güzelbahçe Yelki'de konumlandırılan, mimarisiyle olduğu kadar kendi ortamında yarattığı doğa hayat ile ön plana çıkan Yel Değirmeni Evleri, ideal yaşam sunuyor.

Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri Haberi

Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri

Bursa’da yıkılmaya yüz tutmuş tarihi bir değirmen, restore edilerek sosyal tesis haline getirildi. “Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kentteki tarihi yapıları restore ederek ayağa kaldıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, son olarak Tarihi Gürsu Su Değirmeni’ni de restore etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu halkının buluşma ve huzur noktası olacak tarihi binanın Bursa’da açılan 32. sosyal tesis olduğunu söyledi. Kaybolmak üzere olan bir tarihi eseri daha restore edip halkın kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Altepe, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gürsu’muza, insanımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ise, “Bursa ve Gürsu’da, ilçelerde değişim ile gelişim dönemi hızlanmıştır. Açılan tesis nedeniyle Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah her şey daha...