19 / 05 / 2024

gürsuda papaz evinin yerine yapılacak butik otel

gürsuda papaz evinin yerine yapılacak butik otel

Bursa’nın Gürsu ilçesine yapılacak butik otelin temeli atıldı. Turizmi canlandırmayı hedefleyen Gürsu Belediyesi, eskiden papaz evi olarak kullanılan binayı butik otel olarak yeniden inşa edecek...

Ünlü YouTuber evinin bahçesine 100 bin dolara yeraltı sığınağı inşa etti, yeraltındaki mobil evi görenler inanamadı!

Ünlü Youtuber Zack Nelson 100 bin dolara yakın bir para harcayarak evinin arka bahçesine "yeraltındaki mobil ev" inşa etti. İşte detaylar...

1936 yılında evinin önünü en güzel süsleyenlere ikramiye verilmiş!

1936 yılında bahçe sahiplerine, evlerinin önünü güzel süslemeleri halinde ikramiye verilmiş.

Deprem bölgesindeki kalıcı konut inşaatları tam gaz! 38 günde 43 bin inşaatın düğmesine basıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tüm birimleriyle Gaziantep'te üs kurarken, depremden sonra geçen 38 günde 35 bin 451 konut ve 7 bin 976 köy evinin inşasına fiilen başlandı. İşte ayrıntılar...

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Evinin yıkılmaması için 46 gündür eylem yapıyor!

Gaziantep'te kentsel dönüşüm nedeniyle evi yıkılacak olan Hasan Bodur, yıkımın usulsüz olduğunu öne sürerek 46 gündür eylem yapıyor. 

Evinin değerini olduğundan düşük gösterenler dikkat!

Taşınmazı gerçek satış bedelinin daha altında bir bedelde satın almış göstermenin cezası var mı? Evin değerini olduğundan düşük göstermenin sakıncaları neler?

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Evinin değeri 5 milyon 227 bin TL'yi geçenler dikkat! Son 7 gün!

Türkiye'de değeri 5 milyon 227 bin TL'yi aşan yaklaşık olarak 150 bin konut için yeni vergi getirildi. Değerli konut vergisinde beyanname dönemi 7 gün sonra sona eriyor...

Gülşen İspanya'daki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL harcadı!

İspanya'ya dönen şarkıcı Gülşen buradaki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL'yi gözden çıkardı. 

Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim!

Geçtiğimiz günlerde yeni evinin detaylarını takipçileriyle paylaşan MasterChef'in eski yarışmacısı Güzide Mertcan evine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Gülşen'den 'evini çiftliğe çevirdi' iddialarına tepki!

Edis’le düet yaptığı “Nirvana” şarkısıyla gündeme gelen Gülşen'in evinin terasına bahçe kurduğu iddia edilmişti. Şarkıcı, konuyla ilgili sorulara sadece gülerek karşılık verdi.

gürsuda papaz evinin yerine yapılacak butik otel Haberi

gürsuda papaz evinin yerine yapılacak butik otel


Bursa’nın Gürsu ilçesine yapılacak butik otelin temeli atıldı.


Turizmi canlandırmayı hedefleyen Gürsu Belediyesi, eskiden papaz evi olarak kullanılan binayı butik otel olarak yeniden inşa edecek. Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’ndan (BEBKA) hibe desteği alınan “Bölgenin Alternatif Turizm Merkezi; Gürsu” projesi kapsamında yapılacak butik otelin temeli atıldı. Butik otel, ilçenin tarihi mirasını koruma ve turizmini geliştirme yönünde önemli bir hizmet olacak. Yaklaşık 500 metrekare alan üzerine 4 katlı olarak inşa edilecek otelin zemin katında resepsiyon, kafe, restoran, müdür odası ve müştemilat olacak. Birinci katta 5, ikinci katta 3 yatak odası, personel odası ve sofa bulunacak. 22 Kasım 2013 tarihinde ihalesi yapılan otel 592 bin 380 liraya mal olacak. Otelin 24 Eylül tarihinde tamamlanıp teslim edilmesi bekleniliyor.


Törende konuşan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, “Girişinde...