14 / 05 / 2024

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Çakmakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  600 bin sermaye bedeli  Tülin Nurduhan tarafından kuruldu.

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de   400 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Çevik  tarafından kuruldu.

Günfa Yapı İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Günfa Yapı İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 binTL sermaye bedeli ile Fahrettin Güneş tarafından kuruldu.

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Dabakoğlu tarafından kuruldu.

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. açıldı!

Camport Turizm İnşaat Elektronik Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şub. Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yalçın tarafından açıldı.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Helvacı tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Çakmakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat malzwmwsi toptan alım satım, 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4-Türkiye...