28 / 04 / 2024

Gürtuğ Madencilik Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Besicilik Ticaret Limited Şirketi

Gürtuğ Madencilik Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Besicilik Ticaret Limited Şirketi

Geçtiğimiz günlerde, tekstilden, inşaata, gıdadan, demir çeliğe bir dizi sektörden firmalar iflas erteleme istedi. Bu firmalara, en son teknoloji marketi sektöründe önemli bir oyuncu olan Gold Grubu dahil oldu

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydın tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baran Madencilik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kadak tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Onut Baykal tarafından kuruldu.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  Bakırköy’de yapıldı.

Gürtuğ Madencilik Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Besicilik Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gürtuğ Madencilik Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Besicilik Ticaret Limited Şirketi

Mali sıkıntıya giren firmaların ilk başvurduğu yer adliyeler olmaya başladı. İflas erteleme isteyen firmalarda son zamanlarda artış yaşandığına işaret ediliyor. Geçtiğimiz günlerde, tekstilden, inşaata, gıdadan, demir çeliğe bir dizi sektörden firmalar iflas erteleme istedi. Bu firmalara, en son teknoloji marketi sektöründe önemli bir oyuncu olan Gold Grubu dahil oldu. Gruba bağlı 4 şirket için mahkeme tedbir kararı verdi.



İŞTE SON DÖNEMLERDE İFLAS ERTELEME İSTEYEN 10 FİRMA:

1-GÜRTUĞ, ÜÇ ŞİRKETİ İÇİN BAŞVURDU

Türkiye madencilik sektörünün önde gelen firmalarından Gürtuğ da iflas erteleme isteği ile mahkemenin yolunu tuttu. Ankara 10. Asliye Ticaret Mahkemesine yapılan başvuruda bu firmalar için iflas erteleme istendi: Gürtuğ Madencilik Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Besicilik Ticaret Limited Şirketi, Gürtuğ Yalıtım Yapı Elemanları Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gürtuğ Gayrimenkul Yatırım Taahhüt...