03 / 05 / 2024

güryapı şirketi 2016

güryapı şirketi 2016

Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy tarafından yeni şirket Güryapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile kuruldu.

Aman dikkat! Siber saldırılara karşı hazırlıklı olun! Kimler tehdit altında?

Giderek dijitalleşen dünyada siber saldırılar hem bireyleri hem şirketlerin korkulu rüyası oldu. Siber güvenlik şirketi Kaspersky bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir siber suç grubunun, kötü amaçlı yazılımlarla bazı şirketleri hedef aldığı iddiasında bulundu.

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Görkemn Zafer Bagrıaçık tarafından kuruldu.

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları Ankara 17. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Güryapı A.Ş.'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde çalışmalar başladı!

Ankara Saraçoğlu mahallesinde Güryapı şirketinin iş makineleri çalışmalara başladı. Emlak Konut GYO ile imzalanan sözleşme kapsamında 364 milyon 250 bin TL bedelle 'aslına uygun restorasyon' yapılıyor. 

Irak'tan Japon şirketle petrol anlaşması!

Irak Petrol Bakanlığı, Japon J.G.C Şirketi ile günde 55 bin varil petrol kapasiteli güney rafinerilerinde kalan maddelerin yeniden işlenmesi projesi için 4 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzaladı.

GABORAS VE G4S’den gayrimenkul güvenliğinde yapay zeka devrimi!

Şimdiye kadar gayrimenkulün finansal ve teknik durumlarını analiz imkanı sunan GABORAS, dünyanın en büyük güvenlik şirketi G4S ile yaptığı işbirliği kapsamında artık risk durumunu da eş zamanlı izleyip, analiz ederek raporlayabilecek. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için 364.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile 364 milyon 250 bin TL'ye imzalandı.

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

güryapı şirketi 2016 Haberi

güryapı şirketi 2016

Hasan Gürsoy; 1988 yılında Gürsoy Grup'un temeli atıp kurumsal yapısını ise 1998 yılında kurdu. Şirket bünyesinde inşaat, metal, doğal taş, tarım-gıda sektörlerini topladı.


Hasan Gürsoy'un Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlendiği yeni şirket Üsküdar'da yer alıyor. Gürsoy Grup en son Bayraktar Grup ile Viaport Venezia ve Vialand projelerini hayata geçirdi. 


Abdurrahman Gürsoy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda olan Güryapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu.


Güryapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Çengelköy Mahallesi, Kalantor Sokak No:7 


Tülay...