03 / 05 / 2024

Güvenli doğalgaz kullanımı 2014

Güvenli doğalgaz kullanımı 2014

Güvenli doğalgaz kullanımı için cihazların bakımı, bacaların temizliği ve tesisatların kontrolü düzenli olarak ve mutlaka İGDAŞ’tan yetkili Sertifikalı firmalara yaptırılması gerekiyor. İşte Güvenli doğalgaz kullanımı için 5 maddede kışa hazırlık...

Biten konut sayısında 13 yıl önceye dönüldü: 2023'te 533 bin konuta kullanım izni verildi!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, 2023'te kullanım izni verilen konut sayısı 533 bin olarak gerçekleşti. Bu sayı, 2010 yılındaki 430 binden sonra en düşük seviye oldu. İşte konut piyasasındaki son durum...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

İşte faturalar bundan dolayı kabarıyor! Aman bunları yapmayın

Devir ekonomi devri diyerek hayatımıza devam edeceğiz ve israftan kaçınacağız. Havaların soğumasıyla ısınma ihtiyacımız doğalgaz kullanımını çoğalttı. Doğalgazda gelen zamlı faturalar cebimizi yakarken vatandaşta ekonomi yapmanın peşine düştü. 

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Profilo 9 KG Çamaşır Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım daha hijyenik olsun diyenler için Profilo, 9 kg kapasitesi ve 8 farklı program ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Dijital ekran sayesinde güvenli ve kontrollü kullanım imkanı sunan Profilo çamaşır makinesi bir çok özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacak? 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Özellikle 2023 Şubat ayı doğalgaz desteği ne zaman yatacağı merak ediliyor. İşte detaylar!

Güvenli doğalgaz kullanımı 2014 Haberi

Güvenli doğalgaz kullanımı 2014

İGDAŞ, kış öncesinde İstanbullulara, cihazlarının ve tesisatlarının bakımlarını yaptırmalarını ve bacalarını temizletmelerini hatırlattı. Yapılan açıklamada, doğalgazı güvenle kullanabilmek için baca temizliğinin, cihaz ve tesisat kontrollerinin düzenli olarak yetkili kişiler tarafından yapılması gerektiği vurgulandı. Doğalgaz kullanıcılarının “tesisatlarına kesinlikle müdahale etmemeleri ve yetkisiz kişilere de müdahale ettirmemeleri” gerektiği önemle belirtildi. 

Abonelerini doğalgazın güvenli kullanımı konusunda bilgilendirmeyi temel görevi kabul eden İGDAŞ, kış öncesinde İstanbullulara, tesisatlarının bakımlarını yaptırmalarını ve bacalarını temizletmelerini hatırlattı. İGDAŞ’tan yapılan açıklamada, ısınmada kullanılan başlıca fosil yakıtlardan, kömür, doğalgaz, gaz yağı ve tüp gazının yapısındaki karbonun tam yanma gerçekleşmemesi durumlarında bir atık olarak karbonmonoksitin ortaya çıktığı, kullanım hataları ve tesisat sorunları nedeniyle zehirlenme riskine neden olduğu belirtildi. Açıklamada, hangi yakıt kullanılırsa kullanılsın bacaların düzenli kontrol edilmesi ve temizlenmesi, cihaz bakımlarının...