12 / 05 / 2024

güvenli şehirler çözümü

güvenli şehirler çözümü

CSARN CEO’su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek.

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Güvenli liman gömleğini giyen altın için heyecanlandıran açıklama! Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın

Bankacılık alanında gelen iflas kararları altının tekrar güvenli liman gömleğini giydirdi. Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın!

Emeklilere resmen son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı

Emeklilere resmen son dakika Mart 2023 müjdesi geldi... Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Emeklilere adeta Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı! Hemen bakın

Emeklilere adeta Mart 2023 müjdesi geldi... Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı... Hemen bakın...

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Veri güvenliğini sağlarken aynı zamanda basit, basit bir kullanıcı deneyimini sürdürmek, teknoloji şirketleri için göz korkutucu bir görev olabilir.  Müşteriler, şirketlerin özel verileri ifşa etmeden kapsamlı, güvenilir hizmetler sunmasını bekliyor.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammı bir bir hesaplandı! Rakamı görenin ağzı 1 karış açık kaldı

Pek çok kişinin gündeminde yer alan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammı bir bir hesaplandı... Hesaplanan bu rakamı görenin ağzı 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

güvenli şehirler çözümü Haberi

güvenli şehirler çözümü

Ankara – Londra Emniyeti Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü ve CSARN CEO’su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek. 11 Eylül tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek etkinlikte ana konuşmacı olarak yer alan Lovegrove, kamu güvenliğiyle ilgili deneyimlerini paylaşarak, kent güvenliğinin tüyolarını verecek.


Stratejik esneklik, ortaklık kurma, kriz yönetimi, iş sürekliliği ve acil durum planlaması gibi alanlarda uzmanlığı bulunan Lovegrove, seminerde güvenli şehirlerin nasıl inşa edilebileceği, bu konuda hükümetlere düşen görevler ve şehirlerin güvenlik konusunda karşılaştıkları temel sorunlar gibi konuları ele alacak. Şimdiye kadar çok sayıda ülkede kamu güvenliği konusunda briefing veren Brett Lovegrove, biometrik değerlerin teknolojideki yeri ile geleceği şekillendirecek çözümler hakkında da katılımcılara bilgi verecek.


“Daha...