05 / 05 / 2024

Güvercinlik Koyundaki oteller

Güvercinlik Koyundaki oteller

Güvercinlik Koyu’nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Denize yaklaşık 50 metre uzaklıka inşa edilecek ve 60 milyona mal olacak otelin 2017 yılında tamamlanması planlandı.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

O ilde 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Belediye 13 arsayı satıyor! 

Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Baraj, Alibeyhüyüğü, Güvercinlik ve Büyükaşlama mahallelerinde yer alan 13 arsa 24 bin 875 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Anex Tour, Güvercinlik'teki Pina Adası'nı mı aldı?

Geçen yıl iflas eden Thomas Cooku'un Rusya ayağını satın alan Anex Tour, Lujo Hotel'in hemen yanındaki Pina Adası'nı satın almış...

Çin'in Raffles City Chongqing gökdeleni ziyaretçilere açılıyor!

Çin Chongging'de yapımı tamamlanan 250 metre yüksekliğe sahip Raffles City Chongqing isimli gökdelen ziyaretçilere açılıyor. İçerisinde ticaret/alışveriş merkezleri, bürolar, oteller ve 1.400 ikametgah yer alıyor.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Bakanların kendisine ait otelleri meclis gündeminde!

Bakanın kendisine ve şirketine ait oteller ve bunlarla ilgili işlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sunat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sit alanında kaçak katlar bir bir çıkılıyor!

Birinci derece sit alanı ilan edilen bölgelerde kaçak yapılaşma hızla artıyor. Kapadokya'nın en önemli yerlerinden olan Güvercinlik Vadisi'nde kaçak inşaatın önüne belediye tabelası asan kişi 3’üncü katı da çıktı.

Muscari Park Resort teslim tarihi!

MAS Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Muscari Park Resort proesi Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde yükseliyor. Muscari Park Resort teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor.

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Güvercinlik Koyundaki oteller Haberi

Güvercinlik Koyundaki oteller

Milas’ın Meşelik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ’Güvercinlik Turizm Merkezi’ olarak belirlenen ormanlık alan 2006 yılında turistik tesis yapılması amacıyla 3 ayrı şirkete 85, 80 ve 95 dönüm olarak tahsis edildi. Tahsis ardından bu bölgede, 15 Temmuz 2007 tarihinde, 3 ayrı noktada birden büyük yangın çıktı. Yangında koruma altındaki Halep çamlarının da yer aldığı 238 hektarlık ormanlık alan kül oldu. Yangından sonra ormanın turistik tesis kurmak için kasten yakıldığı iddialarını gündeme getiren Yurtsever Cephe Bodrum İnisiyatifi, tahsislerin kaldırılması için girişimlerde bulundu. Ancak, bu girişimler sonuçsuz kaldı. 2008 yılında MNG tarafından otel inşaatı çalışmalarına başlanıp, denize dolgu yapıldı.


78 DÖNÜMDE İKİNCİ OTEL İNŞAATI


İlk otel inşaatının büyük bölümünün tamamlanması ardından bölgede ikinci otel için çalışma başlatıldı. Kültür...