05 / 05 / 2024

Güzel Evim Konut Kredisi ödeme planı

Güzel Evim Konut Kredisi ödeme planı

Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası ile ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Bankada müşterilerin bütçelerine en uygun ödeme planları hazırlanıyor.

Akbank'tan 300 bin TL'lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

Özel bankalar arasında olan Akbank, konut kredisinde de sıkça araştırılan bankaların başında geliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler bankaların sunduğu güncel faiz oranlarını takip ederken, Akbank 300 bin Türk Lirası İlk Evim Konut Kredisi tablosunu duyurdu.

Yeni evim konut kredisini kimler alabilir? Yeni evim konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Yeni evim konutu kredisi, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin gündeminde yer alıyor. Ev almayı düşünenler işte yeni evim konut kredisine dair detaylar!

Yeni Evim Konut Finansman Programı'na 10 günde 8 bin 27 başvuru geldi!

Orta gelirli vatandaşların 81 şehirde piyasa koşullarına göre uygun vade yapısıyla ilk evlerini alabilmesi için uygulamaya konulan "Yeni Evim Konut Finansman Programı"na 10 günde tam 8 bin 27 kişi başvuru yaptı.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

ICBC yeni evim konut kredisi faizlerini düşürdü!

ICBC Yeni Evim Konut Kredisi ürünü dahilinde konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. ICBC, Yeni Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında güncel olarak yüzde 1.92 faiz oranı uyguluyor.

Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman Evleri'nde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Ucuz taksitle konut kredisi!

Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası ile ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Bankada müşterilerin bütçelerine en uygun ödeme planları hazırlanıyor.

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Körfez Belediyesi'nden Güzel Evim Güzel Kentim projesi!

Körfez Belediyesi, "Güzel Evim, Güzel Kentim" projesi ile dış cepheleri yıpranan, sıvasız ve boyasız binaları güzel bir görünüme kavuşturuyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi konut belirleme kurası!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi konut belirleme kurası 2 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta emekliye özel 32 konut satıyor!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta emekliye özel 32 konut satıyor. Başvuru bedeli 500 TL olarak belirlenen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihi itibariyle sona erecek.

Güzel Evim Konut Kredisi ödeme planı Haberi

Güzel Evim Konut Kredisi ödeme planı

Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. 


Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında konut kredisi faiz oranları %1,15'ten başlıyor ve vade sürelerine göre de değişkenlik gösteriyor. 60 ay kadar olan konut kredisi faiz oranı %1,15, 60-120 ay aralığında %1,25 oranında değişiyor.


Sabit faizli konut kredisi sunan banka, krediyi sadece TL cinsinden finanse ediyor ve gerçek kişilerin kullanması halinde ise KKDF ile BSMV ücreti alınmıyor. Aynı zamanda bankada müşterilerin bütçelerine en uygun ödeme planları hazırlanıyor.   kredinin erken kapatılması durumunda ise kredi erken kapama ücreti alıyor. Alınan bu ücret ise kredi tutarının yüzde 2'sine tekabül ediyor.


Ayda 2.300 TL Taksitle 100 Bin TL Konut Kredisi


Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında 120 ay vadeyle konut kredisi...