24 / 07 / 2024

Güzel Evim projesi

Güzel Evim projesi

Erzincan Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı'nca Sosyal Destek Programı kapsamında desteklenen ''Güzel Evim'' projesiyle, ihtiyaç sahibi 32 evin tadilatı ve bakımı yapıldı...

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu!

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

İttifak Holding “Çalışanlarına Özel Konut Projesi” Yapıyor!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, çalışanlarına özel yapacakları konut projesi yapacaklarını söyledi. Proje, Konya’nın en güzel yerlerinden olan Kelebekler Vadisi’nin hemen yanı başında yer alıyor..

Özdemir Erdoğan: Uluslararasında bizi temsil edecek güzel bir yapı!

Yeni AKM projesi kültür sanat dünyasından beğeni topladı. Sanatçı Özdemir Erdoğan yeni AKM projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Gerçekten uluslararası alanda bizi gururla temsil edecek güzel bir yapı." dedi

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Kocaeli tramvay hattındaki binalara estetik görünüm geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği "Güzel Evim Güzel Kentim Projesi”ne, Akçaray tramvay hattı güzergahında kalan Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı’ndaki çalışmalarla devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Körfez Belediyesi'nden Güzel Evim Güzel Kentim projesi!

Körfez Belediyesi, "Güzel Evim, Güzel Kentim" projesi ile dış cepheleri yıpranan, sıvasız ve boyasız binaları güzel bir görünüme kavuşturuyor.

16 soruda Hane'm Güneşli projesi!

Hane'm Güneşli projesi Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa ediliyor. İşte 16 soruda lansmana özel fırsatlar sunan soruda Hane'm Güneşli projesi...

Mars Kolonisi mimari yarışmasında Güvenç Özel'in projesi dördüncü oldu!

NASA’nın düzenlediği ‘Mars Kolonisi’ isimli mimari yarışması yakın zamanda ilk insanlı koloninin kurulacağını ortaya koydu. 168 projenin katıldığı yarışmada Türk mimar Güvenç Özel’in projesi finale kalarak dördüncü oldu.

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

Güzel Evim projesi Haberi

Güzel Evim projesi

Vali Selman Yenigün, proje kapsamında tadilat yapılan, Kazım-Şeriban Bilen çiftinin, il merkezine 12 kilometre mesafedeki Karadiğin köyünde bulunan evine konuk oldu. 

Bilen çiftinin evinin yenilendiğini ve yaşanabilir bir hale geldiğini dile getiren Yenigün, ''25 yoksul ailenin evinin restore edilmesi, güzel bir ev, güzel bir yaşam alanı oluşturulması düşünülmekteydi, bu 32'ye çıktı, 7 konut arttırılmış oldu'' dedi. 

Yenigün, daha sonra, evlerinde tadilat gerçekleştirilen, Mollaköy beldesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan Cafer-Beser Atıcı çiftine ziyarette bulundu. 

Her iki çift de, evlerinin yapılan tadilatla oturulur duruma geldiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Vali Yenigün, bir süre görüşüp, düşüncelerini sorduğu ailelere, çeşitli hediyeler verdi. 

     

''Yalnız Değilsiniz'' projesi

     

Erzincan Valisi Selman Yenigün, SYDV tarafından, ''Güzel Evim''in yanı sıra, ''Yalnız Değilsiniz'' adlı bir projenin daha hayata geçirildiğini bildirdi. 

Bu...