05 / 05 / 2024

Güzel Residence lokasyon

Güzel Residence lokasyon

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güzel Residence iletişim!

Toplam 38 daireden meydana gelen proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Güzel Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 357 05 05 olarak belrilendi.

Güneşli Perola Residence lokasyon!

Three Sun imzası taşıyan Bağcılar Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Güneşli Perola Residence lokasyon....

Pırlanta Göztepe Residence fiyatları!

Pırlanta Göztepe Residence fiyatları 540 bin 65 lira ile 3 milyon 100 bin lira arasında değişiyor. Fikirtepe'de yükselen Pırlanta Göztepe Residence'ta peşin alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor...

Körfez Belediyesi'nden Güzel Evim Güzel Kentim projesi!

Körfez Belediyesi, "Güzel Evim, Güzel Kentim" projesi ile dış cepheleri yıpranan, sıvasız ve boyasız binaları güzel bir görünüme kavuşturuyor.

The Address Residence lokasyon bilgileri!

Emaar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen The Address Residence İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte The Address Residence lokasyon bilgileri...

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Alya Life Residence lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje toplam 214 adet konuttan meydana gelecek. Alya Life Residence lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Cevdet Yılmaz: TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var!

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var. Geçenlerde 954 TOKİ konutunu da hak sahiplerine teslim ettik. 543 milyon lira sadece o yatırımımızın bedeli." dedi.

Dünyanın en güzel statlarından biri Giresun'a geliyor!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Giresun Milletvekili adayı Nurettin Canikli, "Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu ile Çotanak Arena yapımı için çalışmalar sürüyor. Dünyanın en güzel statlarından birini Giresun'a yapacağız." dedi.

Keçiören Belediyesi En Güzel Balkon yarışması sonuçlandı!

En Güzel Balkon, Pencere ve Bahçe Yarışması’nın jüri başkanlığını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak üstlenirken, Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası temsilcilerinden oluşan jüri seçim yapmakta oldukça zorlandı.

1946 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Maçka Silahhanesi'ne taşınacak!

1946 yılında Fındıklı'da eski Meclis-i Mebusan binasında bulunan Güzel Sanatlar Akademisi, Belediye'ye devredilen eski Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış. Silahhane binasında, eğitime elverişli bir hale getirilmesi için, tadilat yapılacakmış.

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence lokasyon Haberi

Güzel Residence lokasyon

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen ve İstanbul'un kalbinin attığı Bağdat Caddesi'nde projelendirilen 'çok özel' özellikleri olan Güzel Residence'nin yapımına başlandı. Şarkılara konu olmuş, insanların 'bir tatlı huzur' almaya geldikleri Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede, İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan caddede hayata geçirilen biri 10 diğeri 11 kat iki binayı yani, 'Güzel Residence'yi özel kılan ise yeşil alanı. Caddeye 40 adım, çok özel bir proje. Ayrıcalıklı proje rüyaların gerçeğe dönüşmesini de sunuyor. Özellikle Bağdat Caddesi'nde bugüne kadar yapılan, yerinde dönüşüm projelerinin büyük bölümünde binaların yeşil alanları yok denecek kadar az iken, Güzel Residence'de bu alan bin 700 metrekare. 140 ila 260 metrekare arasında değişen toplamda 38 dairenin yer aldığı Güzel Residence her daireye iki araçlık kapalı otopark...