05 / 05 / 2024

güzel tepe konakları

güzel tepe konakları

Güzelbahçe Güzeltepe Evleri'nde hemen teslim konutların fiyatları 700 bin liradan başlangıç gösteriyor

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, 5 Mart 2015'te Eyup Güzel, Aytekin Musullu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM projesi değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföylerinde bulunan Güzelşehir AVM projesine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

İdris Güllüce Yedi Güzel Adam setini ziyaret etti!

İdris Güllüce Yedi Güzel Adam setini ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TRT'de yayınlanan "Yedi Güzel Adam" adlı dizi çekiminin yapıldığı Kahramanmaraş'taki setini ziyaret etti.

DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin eski binaları yıkılıyor!

Türkiye'de yüzlerce tanınmış sanatçının yetiştiği Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin eski binalarında aniden başlayan yıkım, Dokuz Eylül Üniversitesi mezunlarından da tepki topladı.

Türkiye’de master plansızlığa en güzel örnek Bursa!

Türkiye’de master plansızlığa en güzel örneğin Bursa olduğunu ifade eden Hamdi akın, İstanbul ’a çok yakın olan gemlik dururken neden Yenişehir’e havalimanı yapıldığını anlayamadığını söyledi.

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları anahtar teslim töreni düzenlendi!

Pala İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projesinin anahtar teslim törenini düzenlendi. Yemekli yapılan programda, maliklere 2 yıl geçerli kalite sertifikası verildi.

Kibariye güzel sanatlar okulu açacak!

ŞARKICI Kibariye "hayalim" dediği "Roman Güzel Sanatlar Okulu"nu açıyor. Projesinde kendisine destek olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya da seslenen Kibariye, "Yengemi de al, çoluk çocuğu da al yılbaşında beni dinlemeye gel. " dedi...

Niğde Göbekli Tepe 1. derece arkeolojik sit alanı oldu!

Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Niğde Gümüşler Beldesi, Göbekli Tepe Mevkiinde yer alan Göbekli Tepe Tümülüsü’nün 1. derece sit alanı olarak tesciline karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Meryem Uzerli: Kızım ve kendim için güzel bir ev buldum!

Arap dünyasında da beğenilen 'Muhteşem Yüzyıl'da 3 yıl birlikte çalıştıkları Halit Ergenç'e ödül vermek için sürpriz yaparak İstanbul'a geldiğini söyleyen Uzerli "Evlere baktım, Lara ve benim için güzel bir ev buldum" dedi

Menderes Türel: Boğaçayı, Kanal İstanbul'dan güzel!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı Projesi için "Kanal İstanbul projesinden daha güzel bir proje" yorumunu yaptı.Muhittin Böcek ile Batı Çevre Yolu sorununun önünü açtıklarım söyledi.

Argos İn Cappadocia dünyanın en güzel 100 oteli listesinde!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'daki Argos İn Cappadocia Otel, Fodor's tarafından yayınlanan 'Dünyanın En Güzel 100 Oteli' listesinde yer alan Türkiye'deki tek otel oldu.

1946 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış!

Güzel Sanatlar Akademisi yani Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 1946 yılında Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış. Maçka Silahhanesi restore edildikten sonra taşınma işlemi başlayacakmış. Eski İtalyan sefaret binası da konservatuvar binası olacakmış.

Recep Altepe: Kültürpark daha güzel hale gelecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Şehrin tam merkezinde, yaklaşık 450 bin metrekarelik alanda bulunan Kültürpark daha da güzel hale gelecek ve kente değer katacak" dedi.

güzel tepe konakları Haberi

güzel tepe konakları

İzmir Güzelbahçe'de Küçükarslan İnşaat imzasıyla 17 bin 500 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Güzeltepe Konakları 26 konuttan meydana geliyor. projedeki konut tipleri 5+1 olarak tasarlandı. 


Küçükarslan İnşaat Güzeltepe Konakları'nda fiyatlar 700 bin liradan başlıyor, anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.