03 / 05 / 2024

Güzelbahçe Kültür Merkezi ne zaman bitecek

Güzelbahçe Kültür Merkezi ne zaman bitecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin ilçeye kazandırılacak olan kültür merkezine isminin verilmesi kararına ilişkin açıklama yaptı. İşte Aziz Kocaoğlu'ndan Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması...

Güzelbahçe Kültür Merkezi 'nde zemin kat inşaatı tamamlandı!

Mustafa İnce, “Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle burada 10 milyon liralık bütçeyle sosyal ve kültürel amaçlı bir merkez yapılacak. İçinde kapalı pazaryerimiz olacak, yine Güzelbahçe’de ilk kez yer altı otoparkı burada inşaa edilecek" dedi

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi!

Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi.

Atatürk Kültür Merkezi kısa sürede ihaleye çıkacak!

Mimar Melkan Gürsel, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Hayati Tabalıoğlu’nun mimarlık mirasını geleceğe taşıyor. Melkan Gürsel, Atatürk Kültür Merkezi’nin son durumu hakkında açıklamalar yaptı. 

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

TİKA'dan Gürcistan'daki kültür merkezine destek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının gönüllü elçileri Gürcistan'da hayata geçirilen "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" projesinin kültür merkezi inşaat çalışmalarına katıldı.

Gemlik Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’te bulunan ve restorasyon çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan Balık Pazarı Hamamı’nda incelemeler yaptı. Başkan Aktaş, mekanın, ‘kültür merkezi’ olarak faaliyet göstereceğini belirtti.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Antalya Serik’e modern kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik'e modern bir kültür merkezi kazandırıyor.

Güzelbahçe Kültür Merkezi ne zaman bitecek Haberi

Güzelbahçe Kültür Merkezi ne zaman bitecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin ilçeye kazandırılacak kültür merkezine isminin verilmesi kararına ilişkin açıklamasıdır:


“Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin, ilçedeki vatandaşların talebiyle yapımı tamamlanmak üzere olan kültür merkezine ‘Aziz Kocaoğlu’ ismini verme yönündeki kararını basın yoluyla öğrenmiş bulunuyorum.

Öncelikle şahsıma yönelik bu teveccüh nedeniyle tüm ilgililere kamuoyu önünde teşekkürü bir borç bilirim. Ancak bugüne dek taviz vermeden uyguladığım prensipler ve sahip olduğum anlayış çerçevesinde, iyi niyetle alındığından en ufak bir kuşku duymadığım bu kararı üzülerek kabul edemeyeceğimi belirtmeliyim. Geçmişte de sadece şahsım için değil, görev başında bulunan hiçbir kamu yöneticisinin isminin kamu eliyle yapılan yatırımlara verilmesini tasvip etmeyeceğimi belirtmiştim. 

Böyle bir takdiri gelecek kuşaklara bırakmamızın daha doğru olacağı düşüncesiyle, gösterdikleri nezaketten dolayı, belediye başkanımız Sayın Mustafa İnce’ye, saygıdeğer meclis üyelerimize...