29 / 04 / 2024

Güzelbahçe kültür merkezi

Güzelbahçe kültür merkezi

Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi içerisinde yer alan 21 iş yeri ile iki düğün salonu ve kafeteryanın satış ve kiralanma ihalesi 17 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Güzelbahçe Kültür Merkezi, önümüzdeki günlerde açılışını yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Güzelbahçe Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olarak yaşama geçirilen “Güzelbahçe Kültür Merkezi”nin inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Tesis, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

Güzelbahçe'ye saray gibi kültür merkezi!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi' nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi' nin katkılarıyla gerçekleştirdiği, 10 milyon liraya mal olacak Güzelbahçe Kültür Merkezi, bugün düzenlenecek törenle basına ve kamuoyuna tanıtılacak...

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi!

Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Atatürk Kültür Merkezi yıkım sonrası havadan görüntülendi.

Atatürk Kültür Merkezi kısa sürede ihaleye çıkacak!

Mimar Melkan Gürsel, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Hayati Tabalıoğlu’nun mimarlık mirasını geleceğe taşıyor. Melkan Gürsel, Atatürk Kültür Merkezi’nin son durumu hakkında açıklamalar yaptı. 

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

TİKA'dan Gürcistan'daki kültür merkezine destek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının gönüllü elçileri Gürcistan'da hayata geçirilen "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" projesinin kültür merkezi inşaat çalışmalarına katıldı.

Gemlik Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’te bulunan ve restorasyon çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan Balık Pazarı Hamamı’nda incelemeler yaptı. Başkan Aktaş, mekanın, ‘kültür merkezi’ olarak faaliyet göstereceğini belirtti.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Antalya Serik’e modern kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik'e modern bir kültür merkezi kazandırıyor.

Güzelbahçe kültür merkezi Haberi

Güzelbahçe kültür merkezi

Güzelbahçe esnafının yakından takip ettiği ihale için geri sayım başladı. Belediye Meclisi, aralarında 17.17 metrekare ile 384.15 metrekare arasında değişen 16 işyeri için satış kararı aldı. İşyerleri KDV hariç 47 bin TL ile 1 milyon 550 bin TL arasında değişen başlangıç fiyatlarıyla satış için ihaleye çıkarılacak.


Katta yer alan 110.55 metrekare ile 125.85 metrekare arasında değişen beş işyeri ise yıllığı 14 bin 400 ile 18 bin lira arasında değişen başlangıç fiyatlarıyla ihaleye çıkarılarak, 3 yıllığına kiralanacak. Yine birinci katta yer alan 745.30 metrekarelik ve 589.73 metrekarelik iki düğün salonu, yıllık kira bedeli 120 bin TL'den başlayan fiyatla 10 yıllığına ihale edilecek. İkinci katta yer alan deniz manzaralı kafeterya ise yıllık kira bedeli 27 bin liradan 10 yıllığına ihaleye çıkarılacak.


Güzelbahçe Belediye...