29 / 04 / 2024

güzelce pearl of istanbul

güzelce pearl of istanbul

Hattat Holding, 283 milyon TL'lik yatırımla Pearl of İstanbul projesine başlıyor. Büyükçekmece Kumburgaz'da inşa edilecek oaln Pearl of İstanbul projesinde 1970 konut, 466 odalı otel ve 20 ticaret alanı olacak...

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı 15 şoför alımı yapacak...

Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 şoför istihdam edileceğini duyurdu. Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav yapılacak ve sınav sonucuna göre 15 şoför alacağı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

O bakanlık resmen açıkladı! Güvenlik görevlisi ve şoför alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek için güvenlik görevlisi ve şoför alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, başvurular 13 Kasım-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Otomobil fiyatlarına yeni zam! Tır şoförü sorunu otomobil fiyatlarını artırdı!

Rusya Ukrayna savaşı sonrasında daha da artış gösteren TIR şoförü sorunu otomobil fiyatlarına zam olarak yansıdı. Otomobil fiyatlarına yeni zam geldi.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi açıldı!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi Büyükçekmece'de Yasin Uçar tarafından kuruldu.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mevkii, 444 ada,2 parsel (250 ila 255 nolu, 264 ila 268 nolu ve parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1229 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

güzelce pearl of istanbul Haberi

güzelce pearl of istanbul


Hattat Holding iştiraki Hema İnşaat, İstanbul Büyükçekmece Kumburgaz'da Pearl of İstanbul projesine başlıyor.Hattat Holding, Pearl of İstanbul projesinde 1970 konut, 20 ticaret alanı ile 466 odalı otel inşa edecek.


3 parselde yükselecek olan Pearl of İstanbul projesi 62 bin metrekare alanda inşa edilecek. Toplam kapalı alanı 434 bin 400 metrekare olan Pearl of İstanbul projesinde ticaret ve konut bloklarının kapalı alanı 364 bin 740 metrekare, apart otel bloklarının kapalı alanı 69 bin 660 metrekare olarak belirlendi.


36 ayda tamamlanacak olan Pearl of İstanbul Kemerburgaz projesinde işletmenin en erken 2017 yılının son çeyreğinde açılması hedefleniyor.


Pearl of İstanbul Kemerburgaz projesinde 10 konut bloğu, 5 apart otel bloğu tasarlandı. Blok taban oturumu 12 bin 120 metrekare olan Pearl of İstanbul projesinde 49 bin...