30 / 04 / 2024

güzelvadi mahallesi kentsel dönüşüm projesi

güzelvadi mahallesi kentsel dönüşüm projesi

Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi 'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Amacımız çarpık yapılaşmayı tamamen ortadan kaldırmak " dedi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Kepez Gülveren Mahallesi'nde örnek dönüşüm başlıyor!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Kepez Güneş Mahallesi'nde 156.2 milyon TL'lik dönüşüm!

Antalya'nın Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. 9,7 hektarlık alanda hayata geçirilecek proje için ihale bugün düzenleniyor. 

Kepez Güneş Mahallesi'nde dev dönüşüm başlıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'ne bağlı Güneş Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen yaklaşık 9,7 hektarlık alan kentsel dönüşüm başlıyor. Kentsel dönüşüm ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşümde 230 bina yıkıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından başlatılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 230 binanın yıkımını tamamladı.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 8 Kasım'da!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 8 Kasım'da ihale edilecek..

Kayseri Erkilet Dere Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Kocasinan Belediyesi, Eylül ayı birinci oturumun ek meclis toplantısını yaptı. Gündem maddeleri arasında yer alan Erkilet Dere Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi konusu, görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. 

güzelvadi mahallesi kentsel dönüşüm projesi Haberi

güzelvadi mahallesi kentsel dönüşüm projesi

 Güzelvadi Mahallesi'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılarak yıkılan evlerin yerine yapılan yeni binalar yükselmeye başladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOKİ tarafından yapımına başlanan binaların Kasım 2015 tarihinde biteceğini söyledi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK 

Yüzde sekseni çarpık yapılaşmanın olduğu Şalıinbeyde belediye olarak 5 farklı bölgede kentsel dönüşüm yaptıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu. 

"Şahinbey Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışması yaptığımız yerlerden birisi de Güzeivadi Mahallesi, burada kamulaştırma yaptık ve çarpık yapılaşmış özellikle şartları uygun olmayan binaları yıktık. Burasıyla ilgili olarak TOKİ ile işbirliği yaparak protokol imzaladık. Arsayı TOKİ'ye verdik ve şimdi TOKİ buraya 247 adet konut yapıyor. Bu konutlar inşallah 2015 Kasım ayı itibariyle tamamlanmış olacak. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız da devam edecek. Buradaki amacımız şehrimizi her açıdan güzelleştirerek, çarpık yapılaşmayı tamamen...