05 / 07 / 2024

güzelyalı kamulaştırma çalışmaları

güzelyalı kamulaştırma çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirecek çalışmaları kapsamında, Mudanya’dan Gemlik’e devam edecek alternatif yol üzerinde, kamulaştırılan 4 binanın yıkımı yapıldı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan karar bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Arazi toplulaştırma çalışmalarıyla ilgili 8 soru TBMM'de!

Arazi toplulaştırma çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Tamamlanmayan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de!

Bakanlık tarafından başlatılan ve henüz tamamlanmayan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey'deki kamulaştırma çalışmaları ilgili bir açıklama yaptı.

güzelyalı kamulaştırma çalışmaları Haberi

güzelyalı kamulaştırma çalışmaları


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaları kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Güzelyalı’dan Kurşunlu istikametine devam edecek alternatif yol üzerinde kamulaştırılan binaların yıkımını gerçekleştirdi.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak, yatırımlarımızın büyük çoğunluğu ulaşıma yapılıyor. Bir yandan kent merkezindeki diğer taraftan da ilçelerdeki çalışmalarımız hızla sürüyor. Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’nde de eskiden beri ulaşımla ilgili önemli bir sıkıntı vardı. Artık bu sıkıntıya da çözüm buluyoruz” dedi.


Planlardaki uygulama gerçekleşiyor

Başkan Altepe, özellikle Mudanya içinden Güzelyalı istikametine, Güzelyalı’dan da Kurşunlu ve Gemlik istikametine gitmek isteyen vatandaşların sahildeki dar sokakları kullanmak zorunda kaldıklarını hatırlattı. Bu durumun büyük bir sıkıntı yaşattığını belirten Başkan Altepe, “Planlarda olup da uygulamada...