30 / 04 / 2024

Güzelyurt gaziantep konutları

Güzelyurt gaziantep konutları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk projenin Güzelyurt Mahallesindeki ilk etabın temeli atıldı. Fatma Şahin konuşmasında "Bu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek.” dedi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları!

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Güzelyurt Sosyal Konutları'ndaki 25 daire satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutları'nda yer alan 25 daire satıldı.

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda başvuru yoğunluğu yaşıyor. Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın yapılacak. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları için son başvuru 15 Aralık!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları ihale usulüyle satışa sunuluyor.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nın ihalesi tamam!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutlarının ihalesi gerçekleşti. 11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları'nda en düşük muhammen bedeli 100 bin TL.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nda 222 konut satışta!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 'Güzelyurt Sosyal Konutları'nın 222'si tamamlanarak ihale usulüyle satışa sundu.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 124 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt sözleşmeleri imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 124 adet konut bulunuyor. Projedeki konutların sözleşmeleri 7 Aralık 16 Aralık tarihleri arasında imzalanacak.

Gaziantep Güzelyurt Sosyal Konutları'nda sona gelindi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, son dönemde şehrin gelişmesi ve göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek için 50 bin konutluk proje hazırladı.

Aksaray Güzelyurt TOKİ Konutları kura sonucu!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Konutları kura sonucu bugünden itibaren gerçekleşecek. Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu 13 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Güzelyurt Sosyal Konutları için Enerji Kimlik Belgesi alındı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabı olan Güzelyurt Sosyal Konutları için enerji kimlik belgeleri B sınıfı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Güzelyurt gaziantep konutları Haberi

Güzelyurt gaziantep konutları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, temel atma töreninde yaptığı açıklamada, 13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılanın 10 katı konut yapıldığını söyledi.


Geçen 13 yılda TOKİ'nin 600 bin konut yaptığını anımsatan  Şahin, şöyle konuştu:


“Amacımız ve muradımız, çocuklarımızın bizden daha iyi Türkiye'de yaşamaları. Şehir çok hızlı büyüyor. Suriyelilerin gelmesiyle kira ve konut fiyatlarının yükseldiğini hepimiz biliyoruz. Bu sebeple konut yapmaya başladık. İlk etapta 643 konut yapacağız. Bu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek.”


Yeni toplu konut alanları belirlediklerini aktaran Şahin, herkesin çalıştığı mekanlara yakın konut sahibi olması için çaba gösterdiklerini vurguladı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül de sürekli büyüyen ve gelişen Gaziantep'in, Türkiye'nin ve bölgenin cazibe merkezlerinden olduğunu belirtti.


Bugünkü temel atma töreniyle Gaziantep'e yapılacak 50 bin...