29 / 04 / 2024

güzelyurt palmiye çay bahçesi

güzelyurt palmiye çay bahçesi

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, Mesir Tabiat Parkı İşletmecisi Hasan Kırlıoğlu ile birlikte Palmiye Restaurant, Düğün Salonun ve Aile Çay Bahçesini hizmete açtı.

Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısı ocak ayında artış gösterdi

2024 senesi Ocak ayında Türkiye'yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 2,05 artış gösterdi. Buna göre, ocak ayında en fazla ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında Rusya Federasyonu 230 bin 579 kişi ile ilk sırayı almış oldu.

Çocuk başına ortalama 5 bin 330 TL hesaplara yattı! Bakan Göktaş: Bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldığını açıkladı. İşte SED ödemesi ile ilgili merak edilenler...

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Milyonların gelirini arttıracak torba yasa Meclis’e geliyor! Emekli ve memurun gözü temmuz ayında!

Memur ve emekli maaş zammı için gözler temmuz ayına çevrildi. Meclis bayramdan sonra yoğun bir mesaiye başlayacak. Bu kapsamda, emekli, memur ve işverene destek konuları masaya yatırılacak.

Korkmaz, Çayşef Semaver'e indirim yaptı! Babalar Günü'nde çay tutkunlarına özel hediye!

Korkmaz, Babalar Günü için çaysever babalara özel bir hediye seçeneği sunuyor. Ergonomik tasarıma sahip Çayşef Semaver, pratik kullanımı ve şık tasarımıyla babaların unutulmaz bir çay deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü haziran ayının kaçıncı haftası?

Babalar Günü'ne kısa süre kala vatandaşlar haziran ayının hangi günü olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Babalar Günü ne zaman? İşte detaylar...

ABD'de tüketici güveni 9 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de Conference Board Tüketici Güven Endeksi, Nisan ayında aylık bazda 2,7 puan azaldı ve 101,3'e indi.

Sıfır araç dip fiyatı gördü! 6 ay sonra ödeyin! Hyundai i20 N ne kadar oldu! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sıfır araç dip fiyatı gördü! 6 ay sonra ödeyin! Hyundai i20 N ne kadar oldu! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

ABD'de tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesine düştü. İşte ayrıntılar...

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş bir ay sonra bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta bir günde yüzde 9 değer kazandı. Fakat ardından ciddi değer kayıpları yaşayan gümüşün yönü merak ediliyor. Gümüş yatırımcıları hemen bakın, gümüş 1 ay sonra bu kadar olacak.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Tüketici güveni dipten döndü! Tüketici güveninde temmuz ayında yükseliş…

Haziran ayında tüketici güven endeksi 63,4 ile tarihi seviyelere gerilemişti. İşte Temmuz 2022'nin tüketici güven endeksi verileri...

İşte ENAG'a göre Nisan ayında hesaplanan enflasyon oranı! Memur maaşından 2 bin 432 lira gitti

Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) araştırmasına göre, nisan ayı enflasyonu yüzde 8,68 oldu. Yıllık enflasyon ise yüzde 156,86'ya yükseldi. Nisan ayında en fazla fiyat artışı giyim ve ayakkabı sektöründe oldu.

güzelyurt palmiye çay bahçesi Haberi

güzelyurt palmiye çay bahçesi

Güzelyurt Mahallesi TOKİ 2 konutları yakınında bulunan Palmiye Restaurant, Düğün Salonun ve Aile Çay Bahçesi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 


Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, İşletme Sahibi Hasan Kırlıoğlu'nun hazır bulunduğu açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Şiyak. "Bu bölgenin böyle nezih bir iş yerine ihtiyacı vardı. Kırlıoğlu işletmeci olarak burayı hizmete açtı. Umuyorum ki bölgenin büyük bir eksikliğini giderecektir, aileler düğünlerini yapacak, yemeklerini yiyecekler ayrıca gerek kapalı gerekse açık çay bahçesiylc nezih bir ortam hayırlısı olmasını diliyorum" dedi. Başkan Yardımcısı Şiyak'ın konuşmaları ardından Palmiye'nin açılışı gerçekleştirildi.


Manisa'da...