07 / 05 / 2024

güzergah değişikliği

güzergah değişikliği

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, 2014 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kestel'deki Bursa Teknik Üniversitesi'nde rektör değişikliği ile alt yapı ve bina inşaatlarıyla alakalı çalışmaların başlayacağını söyledi.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

Altın yatırımcılarının ilgi odağı değişti! Resmen yeni dönem başlıyor!

Altın alıp, satan yatırımcılarının gözdesi değişti. Resmen herkes buna akın etmeye başladı. İşte detaylar!

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere çılgın kampanya! iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile dev indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max'e özel değişim kampanyası kapsamında 26 bin TL'ye kadar varan indirim düzenledi. Bu indirim değişim yaptığınız akıllı cihazın fiyatına göre; değişiklik gösterebiliyor.

TÜİK son rakamları açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı çoğaldı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı işsizlik oranlarını açıkladı. TÜİK'e göre İşsizlik 2022 Kasım ayında yüzde 10,2 olarak tespit edilirken   bir önceki aya göre değişikliğin yaşanmadığını açıkladı.

Rekabet Kurumu Başkanı'ndan zincir marketlerde etiket değişimi açıklaması

13 üretici ve tedarikçiye 878 milyon lira ceza kesen Rekabet Kurumu'nun bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceğini belirten RK Başkanı Birol Küle, marketlerde aynı gün değişen etiketler hakkında konuştu!

Çiftçilere TMO'dan flaş müjde! Buğday alım günleri değişiyor! Bugün buğday fiyatları kaç TL? 6 Temmuz 2022 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi son dakika buğday alım fiyatlarını araştırırken, TMO'dan son dakika açıklaması geldi. TMO, hububat alımlarını bayramda ve pazar günleri de sürdüreceğini açıkladı. Peki bugün buğday fiyatları kaç TL? 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi?

Asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki asansör giderleri oturulan kata göre değişir mi?

Kanal İstanbul Türkiye'nin güç eksenini değiştirecek!

Kanal İstanbul projesine yönelik yorum yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kanal İstanbul'un güç eksenini Türkiye'nin lehine değiştireceğini dile getirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun güzergah değişikliği TBMM'de!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesinde yapılan güzergah değişiklikleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mesa Mesken'de bayrak değişimi!

Mesa Holding'in lokomotif şirketi Mesa Mesken Sanayii A.Ş'de görev değişimi yaşandı.

güzergah değişikliği Haberi

güzergah değişikliği

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, otomotiv test merkezinin kamulaştırmadan dolayı yeri değişmesine rağmen Yenişehir'de inşa edileceğini, Doğanköy'deki sağlık kompleksinin inşaatının da ilkbaharda başlayacağını belirtti. Yıldırım, Körfez Köprüsü ve İstanbul İzmir Otobanı'nın da 2015 yılı sonunda hizmete alınarak Bursa ile istanbul arasının gelecek sene 2 saate ineceğini müjdeledi. 

Sivaset muhabirleri ve yazarlarlarla kahvaltıda buluşan Milletvekili Bedrettin Yıldırım, AK Parti iktidarlarında Bursa'nın en büyük oranda destek veren iller arasında yer aldığına dikkat çekerek, "Bursa'ya son 12 yılda 15 milyar lira yatırım yapıldı. Ulaşıma 2.6 milyar, eğitime 2.2 milyar, ormana 1.5 milvar, sağlığa 574 milyon, adli hizmetlere 450 milyon lira yatırım gerçekleşti. Her ay 17 milyon lira Bursa'da sosyal destek ödemesi yapılıyor. 


12 yılda tarım için 330 milyon lira hayvancılık desteği, 37 milyon...