02 / 05 / 2024

gyoder 15. olağan genel kurul toplantısı ne zaman yapıldı

gyoder 15. olağan genel kurul toplantısı ne zaman yapıldı

GYODER’in 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2014 tarihinde Hilton Bomonti otelde gerçekleştirildi. Konuk konuşmacı olarak Prof.Dr. Ali Alp’in yer aldığı Genel Kurul’da yeni Yönetim Kurulu seçildi...

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

MIPIM 15-18 Mart'ta!

GYODER'in 300 metrekarelik "İstanbul Çadırı" ile yer alacağı, MIPIM, 15-18 Mart'ta gerçekleştirilecek.

GYODER'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Albayrak'a teşekkür!

4 kamu bankası öncülüğünde başlatılan sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi inşaatçıları sevindirdi. GYODER Yüksek İstişare Kurulu, konuyla ilgili teşekkür ilanı yayınladı. 

GYODER'in 'Covid-19 Sürecinde İş Yeri Uygulamaları' semineri 15 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Kvkk Uyum Sürecine İlişkin Güncel Tespitler Ve Covid-19 Sürecinde İş Yeri Uygulamalarının Kvkk Kapsamında Değerlendirilmesi' başlıklı seminer 15 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Feyzullah Yetgin: 15 Temmuz'da Türkiye’nin gücü bir kez daha ortaya çıktı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı...

GYODER, TBMM’nin onarımını tamamladı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) onarımı için üstlendiği görevi tamamladı.

TBMM'den GYODER ve konsorsiyum üyelerine takdir plaketi!

GYODER Milletin Meclisini Millet Yapar Konsorsiyumu, 15 Temmuz darbe girişiminde hasar gören Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin onarımının tamamlanması dolayısıyla takdir plaketiyle onurlandırıldı...

Feyzullah Yetgin'den 15 Temmuz mesajı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 15 Temmuz’un ikinci yıldönümü dolayısıyla açıklamalar yaptı. İşte, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin'in değerlendirmesi.. 

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Feyzullah Yetgin: 15 Temmuz, Milli birlik ve beraberliğimizin zaferidir!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

20 yıl vade kampanyasına GYODER ve KONUTDER de katıldı!

Emlak Konut GYO öncülüğünde 30 projede başlayan 20 yıl vadeli kampanyaya GYODER VE KONUTDER üyelerinin 75 projesi daha dahil oldu. Böylece ‘fırsat’ konutların sayısı 15 binden 50 bine kadar ulaştı.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

GYODER konut kampanyasını 15 Ekim'e kadar uzattı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için 1 Ağustos'ta başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyası yoğun talep üzerine 15 Ekim'e kadar uzatıldı.

gyoder 15. olağan genel kurul toplantısı ne zaman yapıldı Haberi

gyoder 15. olağan genel kurul toplantısı ne zaman yapıldı

GYODER’in 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2014 tarihinde Hilton Bomonti otelde gerçekleştirildi. Konuk konuşmacı olarak Prof.Dr. Ali Alp’in yer aldığı Genel Kurul’da yeni Yönetim Kurulu seçildi.



GYODER Yüksek İstişare Kurulu’nun ikinci toplantısı Hilton Bomonti Otel’de Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Ön Ödemeli Konut Satışları hakkındaki Yönetmelik ve 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Yasanın Gayrimenkul Sektörü’ne Etkileri” konulu gündem görüşüldü.


9 Nisan 2014 tarihinde Maliye Bakanı Müsteşarı Naci Ağbal ile GYODER-İNDER-KONUTDER temsiliyetiyle sektörün sorunları ve çözüm önerilerini görüşülmek üzere toplantı yapıldı.


29 Nisan 2014 tarihinde İBB Başkanı Kadir Topbaş’a İcra Kurulu üyeleri tarafından tebrik ziyareti gerçekleştirildi.


GYODER-İNDER-KONUTDER olarak T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Naci Ağbal’a “6306 Sayılı Afet Altındaki Alanların...