12 / 05 / 2024

GYODER 2015

GYODER 2015

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklamalarını yayımladı. Bütçe raporunda gelir, gider, diğer aktivite ve organizasyonlarla ilgili bütçe açıklamaları yer alıyor.

GYODER Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu yayınladı!

GYODER Gösterge "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi" ni yayınladı. Raporda 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verildi.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2015 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı.

Uluslararası yatırımcı 2016'da Türkiye'yi tekrar radara alacak!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, 2015 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. 2015 yılının gayrimenkul sektörü açısından değerlendirildiği toplantıda, 2016 yılı için öngörüler de gündemdeydi.

Aziz Torun, GYODER 2016 planlarını açıkladı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılı planlamasını içeren bir yazı yayınladı. İşte yazının devamı..

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,79 arttı!

GYODER ve Reidin Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2015 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.79 oranında arttı.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu emlak sektörünü değerlendirdi!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu, 1 Kasım Genel Seçimi sonrası gayrimenkul sektörünün önümüzdeki dönemine ışık tutması amacıyla 2015 yılı 3. çeyrek ekonomik ve sektörel verilerini değerlendirdi.

GYODER, yabancılara gayrimenkul satışını değerlendirdi!

GYODER, Yüksek İstişare Kurulu’nda sektörün önemli konularını görüştü. 2015 yılı içerisinde 3. kez toplanan Kurul’da sektör verileri göz önüne alınarak, yabancıların Türkiye’de gayrimenkul satışları ile ilgili detaylar değerlendirildi.

GYODER 2015 Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu!

GYODER 2015 Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Temel makroekonomik göstergelerden sektör içi üretim rakamlarına kadar çok çeşitli bilgi ve istatistikleri içeren göstergede, istatistiki datalar bir arada bulunuyor.

Antalya emlak fiyatlarının en çok arttığı il oldu!

"Reidin-GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Ekim'de konut fiyatları en çok Antalya'da arttı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin-GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

GYODER'den Dubai'de etkin tanıtım!

GYODER Başkanı Aziz Torun, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

GYODER Cityscape'te Türkiye’de doğru yatırımın nasıl yapılacağını anlattı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape Global 2015’e katılarak, Türkiye’yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulundu.

GYODER 2015 Haberi

GYODER 2015

1 Gelirler:


Bütçe gelirleri 2015 yılında üye aidatlarının , kurumsal üyelerden 1.000 Euro ve Faliyet üyelerinden 500 Euro olarak tahsil edileceği, yaklaşık 30 yeni üyenin kayıt edileceği, eğitim, yayın, konferans ve etkinlik gelirleri öngörülerek oluşturulmuştur.


Giderler:


- Personel: 6 personel ile 2015 yılında çalışmaya devam edilecek. 

- Faaliyet giderleri: Kira, danışmanlık, elektrik, telefon, kırtasiye, kurye, bilgisayar, ulaşım,bina aidat, web, demirbaş vb, harcamaları kapsamaktadır.

- Rapor giderleri: Gayrimenkul sektörü araştırma raporları ve sektörel konuları içeren yayınlar için planlanmıştır.


3. Diğer aktivite ve organizasyonlar:


- 2015 yılı bütçesinde eğitim. seminer, konferans, vb. faaliyederden herhane, h„ kar öngörülmemiştir. Bu faaliyetlerin demek bütçesine yük olmaksızın başarılı bir şekilde organize edilmesi hedeflenmekte olup, gelir elde edilmesi bütçe gelirlerine katkı sağlayacaktır.


4. Yönetim Kurulu Üyeleri GYODER'in yurtiçi ve yurtdışı tanıtım ve temsil seyahatlerini...