28 / 04 / 2024

GYODER 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklaması!

GYODER 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklaması!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklamalarını yayımladı. Bütçe raporunda gelir, gider, diğer aktivite ve organizasyonlarla ilgili bütçe açıklamaları yer alıyor.



1 Gelirler:


Bütçe gelirleri 2015 yılında üye aidatlarının , kurumsal üyelerden 1.000 Euro ve Faliyet üyelerinden 500 Euro olarak tahsil edileceği, yaklaşık 30 yeni üyenin kayıt edileceği, eğitim, yayın, konferans ve etkinlik gelirleri öngörülerek oluşturulmuştur.


Giderler:


- Personel: 6 personel ile 2015 yılında çalışmaya devam edilecek. 

- Faaliyet giderleri: Kira, danışmanlık, elektrik, telefon, kırtasiye, kurye, bilgisayar, ulaşım,bina aidat, web, demirbaş vb, harcamaları kapsamaktadır.

- Rapor giderleri: Gayrimenkul sektörü araştırma raporları ve sektörel konuları içeren yayınlar için planlanmıştır.


3. Diğer aktivite ve organizasyonlar:


- 2015 yılı bütçesinde eğitim. seminer, konferans, vb. faaliyederden herhane, h„ kar öngörülmemiştir. Bu faaliyetlerin demek bütçesine yük olmaksızın başarılı bir şekilde organize edilmesi hedeflenmekte olup, gelir elde edilmesi bütçe gelirlerine katkı sağlayacaktır.


4. Yönetim Kurulu Üyeleri GYODER'in yurtiçi ve yurtdışı tanıtım ve temsil seyahatlerini derneğin bütçesine yük olmaksızın kendi şirket bütçelerinden karşılamaktadır.



Geri Dön