06 / 05 / 2024

Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları

Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları

Bilgi Eğitim – Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Öncesi Açılış Süreç Yönetimi sertifika programı 21 Kasım – 12 Aralık’ta düzenleniyor.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

GYODER Akademi Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin 1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girecek yeni hükümleri kapsamında Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta...

GYODER Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta İlhami Akkum tarafından verilecek...

GYODER Akademi, MBA in Real Estate'nin ilk mezunlarını verdi!

GYODER Akademi’nin 2 yıl önce Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği "MBA in Real Estate" master programı ilk mezunlarını verdi.

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta!

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’nın mevzuatı ve işleyişi hakkında bilgi paylaşmak için oluşturulan bu eğitim sektörün tüm taraflarına hitap etmektedir.

GYODER Akademi'nin satış ve pazarlama semineri 3 Mart'ta!

GYODER Akademi'nin durgunluk dönemlerinde satış ve pazarlama eğitim semineri 3 Mart Perşembe günü saat 09:30'da verilecek. Seminerde konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

GYODER Akademi'nin satış ve pazarlama semineri 18 Şubat'ta!

GYODER Akademi'nin durgunluk dönemlerinde satış ve pazarlama eğitim semineri 18 Şubat Perşembe günü saat 09:30'da verilecek. Seminerde konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

Feyzullah Yetgin, GYODER Akademi'yi anlattı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Feyzullah Yetgin GYODER Akademi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. İşte Feyzullah Yetgin sözcülüğünde GYODER Akademi soru-cevapları...

Investor's Guide Turkey'de ilk defa GYODER işbirliği yapılacak!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan Investor's Guide Turkey, 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor.

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

GYODER Turizm Yatırımları sertifika programı 21 Kasım'da!

Bilgi Eğitim – Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Öncesi Açılış Süreç Yönetimi sertifika programı 21 Kasım – 12 Aralık’ta düzenleniyor.

OGİAD ile Mobilyacılar Odası işbirliği yapacak!

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi. OGİAD Başkanı Halil Çiftçi, sektörün gelişmesi için odayla işbirliği yapmak istediklerini söyledi...

Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları Haberi

Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları

Bilgi Eğitim – Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Öncesi Açılış Süreç Yönetimi sertifika programı 21 Kasım – 12 Aralık’ta düzenleniyor.


Programın Kapsamı ve Hedefi

Bu program kapsamında, turizm yatırımlarında, yatırımın geri dönüşünü doğrudan etkileyen anahtar konulara genel bir bakışla, doğru yerde, doğru hedef kitleye doğru ürünün sunulması, doğru kavram geliştirme, markalandırma, otel marka seçimi, zincir ve kalite güvencesi sağlayan birlikteliklere üyelik, İşletme modelleri, yatırım doğrultusunda hukuksal açıdan dikkat edilmesi gereken hususlar konularında genel bilgiler verilecek, finansal performansı ve yatırımı bire bir etkileyen konulardan biri olan kavram geliştirme ve önemi, fizibilite ve fizibilitedeki önemli kalemler ve turizm yatırımlarının ekonomik boyutuyla ilgili başlıklar konuşulacaktır. Ayrıca, yeni kuşak davranış modellerini inceleyerek, yeni kuşağın talep ve isteklerine göre şekillenen...