06 / 05 / 2024

GYODER Akademi satış ve pazarlama semineri

GYODER Akademi satış ve pazarlama semineri

GYODER Akademi'nin durgunluk dönemlerinde satış ve pazarlama eğitim semineri 3 Mart Perşembe günü saat 09:30'da verilecek. Seminerde konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

GYODER: İstanbul'da konut fiyatları ortalama hane gelirinin 4,85 katı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, 'GYODER Gösterge' Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu'nu yayımladı. Rapora göre konut satışları sekiz yılın en düşük seviyesinde.

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

2023'ün ilk yarısında konut satışları yüzde 22 azaldı! Toplam 565 bin 769 konut satıldı!

2023 yılının ikinci çeyreğinde konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 30,5 geriledi. İşte ‘GYODER Gösterge’ 2023-2. Çeyrek Raporu'nda yer alan rakamlar...

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Konut sektörünün 2022 ikinci çeyrek karnesi! Konut fiyatları ve satışları arttı mı?

'GYODER Gösterge' 2022 2. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki konut fiyatlarında ve konut satışlarında son durum ne oldu? İşte konut sektörünün 2. çeyrek karnesi...

Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 29,6 yükseldi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler şeklinde değerlendirdiği, ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022-1. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre, son çeyrekteki konut satışları, bir önceki çeyreğe oranla yaklaşık yüzde 21,

Markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı! Yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2022 sonuçları kapsamında, markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı. Peki yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu? işte ayrıntılar...

Markalı konutlarda en çok hangi tip konut satıldı? Yabancılar akın etti!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ocak 2022 sonuçlarına göre; 2 oda 1 salon daireler yabancı yatırımcının radarında yer alıyor. Yabancı yatırımcılar en çok 2+1'leri tercih etti. Peki markalı konutlarda stok erime oranı kaç oldu? Ocak 2022'de en çok hangi tip konut satıldı? İşte ayrıntılar...

GYODER Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat'ta!

GYODER Akademi Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre Ekim 2021'de markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı. Yabancılar en çok 1+1 konut tipini tercih etti.

GYODER Akademi satış ve pazarlama semineri Haberi

GYODER Akademi satış ve pazarlama semineri

Günümüzde markalı projelerin çoğalmasıyla birlikte satışta kıyasıya rekabetin artmaya ve pazarlamada fark yaratanların öne çıkmaya başladığı görülüyor. Markalı konut pazarında artık pek çok kişi “pazarlamanın” öneminin farkında ve genel olarak yapılması gerekenleri de biliyor. Ancak, henüz pek çoğumuzun bilmediği bir kavram daha var:


Durgunluk Dönemlerinde Projemizi Nasıl Pazarlarız ve Nasıl Satarız?

 İnteraktif gerçekleşmesi hedeflenen bu eğitimde, durgunluk dönemlerinde, konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak. Seminer 18 Şubat'ta verilecek. 


Eğitim İçeriği Nedir?

1-) Pazarlamanın temel kavramları

Hedef kitle kimdir, ne yer, ne içer, nasıl yaşar?

Mecra kullanımında hedef kitleye göre değişen trendler

Alternatif pazarlama araçları

İş ortakları yönetiminde dikkat edilecek konular


2-) Projenizi yeniden etüd etme zamanı

Hedef kitleniz kim? Başka kimlere dokunabilirsiniz?

Pazarlama faaliyetlerinizle hedef kitleye gerçekten ulaşabiliyor musunuz?

Fiyat/kalite/müşteri beklentileri/müşteri bütçesi dengeli mi?

Müşteri sizden neden alsın?


3-) Durgunluk döneminde projenizi satmak...