05 / 05 / 2024

gyoder antalya

gyoder antalya

Antalya, Ekim ayında ikinci el konut fiyatlarının ve kiraların en fazla yükseldiği il oldu, Türkiye genelinde yeni konut fiyatları geçen yıla göre %10,25 oranında arttı.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Antalya!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği(GYODER) üyesi Helmann Consturaction Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selman Özgün gayrimenkul sektöründe yabancıların en çok Antalya'yı tercih ettiğini söyledi.

Antalya, marka olarak yönetilmeli!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile GYODER'in ortaklığında gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'nın Sonuç Bildirgesi açıklandı. 

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

Gayrimenkul sektörü Antalya'da buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile 13-14 Aralık tarihlerinde ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

9. Gelişen Kentler Zirvesi Antalya 13-14 Aralık'ta!

GYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 9'nuncusu Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konut fiyatları Kasım'da en çok Antalya'da arttı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım ayı raporu yayınlandı. Antalya, metrekare başına yüzde 3,08 değer artışıyla kiraların en çok yükseldiği il oldu.

Antalya emlak fiyatlarının en çok arttığı il oldu!

"Reidin-GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Konut fiyatları Ekim ayında en çok Antalya'da arttı!

Reidin–GYODER'in raporuna göre ekim ayında yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,73, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,72 arttı. Antalya, ekimde metrekare başına konut satış fiyatlarının ve kiraların en fazla yükseldiği şehir oldu.

Antalya'da konut satış fiyatları arttı!

REIDIN ve GYODER tarafından yapılan Ekim ayı araştırmasına göre Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kira artış oranında lider kent oldu

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Ekim'de konut fiyatları en çok Antalya'da arttı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin-GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Yeni konut fiyatları en çok Antalya'da arttı!

Reidin-GYODER'in raporuna göre, eylül ayında metrekare başına konut satış fiyatlarının en fazla arttığı il Antalya oldu. Fiyatlar, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

gyoder antalya Haberi

gyoder antalya


Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’deki ikinci el ve yeni konutlara yönelik hazırlanan emlak endekslerinin 2012 Ekim ayı raporu yayınlandı.

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle hazırlanan ve ikinci el konutları içeren REIDIN.com Emlak Endeks’ine göre, Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde bir önceki aya göre %1,24; geçen yılın aynı dönemine göre %16,89 oranında artış gerçekleşti. Antalya, bir önceki aya göre metrekare başına %2,68 değer artışıyla, Ekim 2012’de ikinci el konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il oldu. Aynı dönemde metrekare başına ikinci el konut satış fiyatları, İstanbul’da %1,86;  Adana’da %1,10; İzmir’de %0,99; Kocaeli’de %0,52 oranında artarken; Ankara’da %0,19; Bursa’da ise %1,29 oranında azaldı.

Ekim ayında metrekare başına konut kiralarının en fazla yükseldiği...