08 / 05 / 2024

GYODER irtibat

GYODER irtibat

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER sektörün gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. GYODER ilk kez bünyesinde Yüksek İstişare Kurulu oluşturdu. Kurulan Yüksek İstişare Kurulu sektörün sorunlarına çözüm arayacak..

Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Haziran sonuçları!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı.

GYODER Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri 18 Haziran'da!

GYODER, Hukuki Boyutuyla Gayrimenkul Yatırım Fonları Semineri düzenleyecek. Gayrimenkul Yatırım Fonları ile ilgili detaylı incelemenin yapılacağı seminer, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Bürosu tarafından 18 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Semineri 4 Haziran'da!

GYODER, Hazine Müsteşarlığı'nca düzenlenen Bina Tamamlama Sigortası’nın kapsamı, koşulları, uygulama esasları ve temini hakkında bilgi aktarımı sağlanması amacıyla eğitim semineri düzenliyor. Seminer 4 Haziran'da başlayacak.

Bursa'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa'da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı.

Soğanlı kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı Mahallesi’nde 42 hektarlık alanda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşları bilgilendirmek için irtibat bürosu açtı.

Reidin-GYODER yeni konut fiyat endeksi raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Mayıs raporu yayınlandı.

7. GYODER Gelişen Kentler Zirvesi Balıkesir'de gerçekleşti!

Türkiye’nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla “Gelişen Kentler Zirvesi”ni hayata geçirilen GYODER Zirvesi’nin 7’incisi 6-7 Mayıs’ta Balıkesir’de düzenlendi.

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi yarın Balıkesir'de!

GYODER, Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgeleri ile bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla düzenlediği "Gelişen Kentler Zirvesi"nin 7.'sini yarın gerçekleştirecek.

GYODER 27 Nisan'da Kadir Topbaş'ı ağırlayacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 27 Nisan 2015 tarihinde yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ağırlayacak.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER'in hayata geçirdiği “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 7’ncisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek. Zirve’de Balıkesir’in ve Güney Marmara Bölgesi’nin potansiyeli ve geleceği ele alınacak."

GYODER'in sözleşme hazırlama teknikleri eğitimi 10 Nisan'da!

GYODER'in sözleşme hazırlama ve inceleme teknikleri eğitimi 10 Nisan Cuma günü saat 09:30 ile 12:30 arası GYODER Ofisi'nde düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER de yeniden başkan seçilen Aziz Torun, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODER’in 16. Genel Kurulu’nda “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 6-7 Mayıs tarihinde Balıkesir’de yapılacağı açıklandı.

GYODER irtibat Haberi

GYODER irtibat

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER sektörün gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda isim değişikliği yaparak gayrimenkul sektörünün genelini kucaklayan GYODER, sektörün önemli konularını değerlendirmek adına bünyesi altında ilk kez bir ‘Yüksek İstişare Kurulu’ oluşturdu.


İlk buluşmasını 18 Eylül 2013, Çarşamba günü İstinye Borsa Restaurant’ta yapan GYODER Yüksek İstişare Kurulu’nda genel ekonomik değerlendirmelerle birlikte inşaat bitirme sigortası, kentsel dönüşüm, imar mevzuatı ve kanun tasarıları, mütekabiliyet ve yeni vergi kanun tasarısı gibi konular masaya yatırıldı.


Yüksek İstişare Kurulu’na GYODER Başkanı Aziz Torun, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakan Kodal ile birlikte Prof. Dr. Ali Alp, Ozan Balaban, Prof. Dr. İbrahim Baz, Avni Çelik, Süleyman Çetinsaya, Durmuş Döven, Altan Elmas, Nurettin Eroğlu, Tankut Gündoğar, Prof. Dr. Şükrü Kızılot, Nahit Kiler, Ali...