24 / 07 / 2024

GYODER kampanyasına destek olan firmalar

GYODER kampanyasına destek olan firmalar

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, GYODER tarafından ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasında 4 proje ile yer alıyor.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama doğrultusunda çimentocuların, bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

İBB'den 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına dev destek! 

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına İBB iştirak şirketlerinin yaptığı bağış ile 120 ailenin 1 yıllık kirasını karşılandığını açıkladı. 

Facebook'tan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 775 bin TL'lik destek!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Bir Kira Bir Yuva' yardım kampanyası başlatmıştı. Sosyal medya uygulaması Facebook, yardım kampanyasına 775 bin TL bağışta bulundu. 

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Katılım bankalarından 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Katılım bankaları, kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek geldi. Katılım bankaları da 0,64 faiz oranlı konut kredisini yürürlüğe alınıyor...

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart'ta "Millete Sesleniş" konuşmasında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı, "Milli Dayanışma Kampanyası"na Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek geldi.

GYODER kampanyasına destek olan firmalar Haberi

GYODER kampanyasına destek olan firmalar

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasında 4 proje ile yer alıyor. Kampanya’nın, kentsel dönüşüm projesinin yürütüldüğü Fikirtepe’deki tek temsilcisi olan Pana Yapı, bölgedeki dikkat çeken projeleri Brooklyn Park ve Brooklyn Life’ın yanı sıra Kartal’daki Eagle, Çeşme’de ise Jarden Eden projelerini 1-31 Ağustos tarihleri arasında 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.7’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuyor.


Türkiye ekonomisine olan güvenin göstergesi olarak GYODER tarafından hayata geçirilen “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyası sayesinde vatandaşların daha kolay şartlarda ev sahibi olması sağlanacak. Kampanyaya İstanbul ve İzmir’de toplam...