28 / 04 / 2024

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama doğrultusunda çimentocuların, bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...



Ticaret Bakanı Ömer Bolat: "Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği yönetimi ve üye kuruluşları olarak, istenilen bu söz konusu fiyat indirim kampanyasını destekleme ve bu çerçevede en azından 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olmak üzere, fiyat artışı uygulamama ve fiyatlarını en kısa sürede indirme taahhüdünde bulundular" diye konuştu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Cumhuriyet'imizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" adlı indirim kampanyası kapsamında çimento alanınında dahil olduğunu kaydederek, "Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği yönetimi ve üye kuruluşları olarak, söz konusu olan fiyat indirim kampanyasını destekleme ve bu çerçevede en azından 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olmak üzere, fiyat artırımı yapmama ve fiyatlarını en kısa zamanda da indirme taahhüdünde bulundular." şeklinde konuştu.

Bakan Bolat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım doğrultusunda, Türkiye Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu heyeti ile bugün İstanbul’da bir araya geldiklerini kaydetti.

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

FİYAT İNDİRİM KAMPANYASINA DESTEK

Gün boyu çeşitli sektörlerin başkan ve temsilcileri ile toplantılar yaptıklarını belirten Bakan Bolat, şunları kaydetti: "Cumhuriyet'imizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız' adlı fiyat indirim kampanyasına destek çağrımızı kendilerine de bildirdik. Buna göre, Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği yönetimi ve üye kuruluşları olarak, söz konusu fiyat indirim kampanyasını destekleme ve bu çerçevede en azından 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olacak şekilde fiyat artışı yapmama ve fiyatlarını en kısa zamanda indirme taahhüdünde bulunduklarını belirttiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşaat sektörü için umut veren bu gelişmenin, inşaat sektöründeki diğer alt sektörlerdeki kuruluşlar ve işletmeler tarafından da benimsenmesi gerekmektedir." dedi.

Bakan Bolat, bu gelişmelerin ülke ekonomisi ve tüketiciler için hayırlı sonuca varması ve fiyat indirimlerinin büyük bir hızla yayılması adına gelişmelerin takipçisi olmaya kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.

Bakan Bolat'tan fahiş fiyat ve stokçuluk açıklaması: Cezalar katmerli şekilde artırılacak!

Bakan Bolat açıkladı, Dış ticaret açığı ekimde 6,7 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanı Bolat’dan otomotiv piyasasına ilişkin müjde! ‘Normalleşme artarak devam edecek’


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön