05 / 05 / 2024

GYODER konut kampanyasındaki projeler

GYODER konut kampanyasındaki projeler

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için 1 Ağustos'ta başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyası yoğun talep üzerine 15 Ekim'e kadar uzatıldı.

Orta gelirliye konut kampanyası sonrası konut fiyatları şahlandı! 2 haftada dudak uçuklatan rakam

Konut projelerine ilişkin kampanyalar açıklanır açıklanmaz fırsatçılar da harekete geçti. 15 Ocak tarihinde başlayan orta gelirliye konut kampanyasıyla birlikte ev fiyatları aldı başını gitti. İşte detaylar...

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Konut fiyatlarındaki artış sürecek mi? Ev alacaklar şimdi bakın!

Halkın geleneksek yatım aracı olan konut ve arsa piyasası, kış aylarında bile olağanüstü hareketli geçiyor. Konut fiyatlarındaki artış sürecek mi? Ev alacaklar şimdi bakın!

Orta gelirli konut projesi ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kampanyası başvuru tarihleri belli oldu mu?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar özellikle bu kampanyanın ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte konuya dair detaylar!

Orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Ev salmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın...

Yeni Evim konut kampanyasına büyük talep!

Orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması için hazırlanan yeni konut kampanyası yoğun talep gördü. Kredi faizlerinin yüzde 0.69 a kadar düştüğü, vadenin 15 yıla çıktığı, ilk 3 yıl taksitlere hazine desteği sağlanan kampanyada ön talepler oluşmaya başladı.

Orta gelir konut kampanyası başladı? Orta gelir konut kampanyası ödeme planı belli oldu mu?

Orta gelir konut kampanyasına dair vatandaşlar merak ettiklerini sormaya devam ediyor. İşte detaylar!

Bakan Nebati'den son dakika ikinci el konut kampanyası açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son dönemlerde sık sık gündeme gelen 2. el konut kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Nebati'nin o açıklamaları...

Konut alacaklar dikkat! İkinci el konut kampanyası geliyor mu? Bakan resmen duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, ikinci el konut kampanyası ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İkinci el konut kampanyası geliyor mu? İşte ayrıntılar...

Orta gelir konut kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelir konut projesi şartları nelerdir?

Orta gelir konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Konut sahibi olmak isteyenler merakla orta gelir konut kampanyası şartlarını araştırıyor.

Ev fiyatlarına Yeni Evim konut kampanyası sonrası bir ev fiyatı kadar zam yaptılar! Duyanlar ‘pes’ dedi

Yeni Evim konut kampanyasıyla birlikte fırsatçılar harekete geçti. Konut fiyatları bir gecede zamlanırken emlak sektöründen tepkiler yükseldi. Artış rakamları ise herkesi şoke etti!

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim konut kampanyasının tüm detaylarıyla açıklanmasının ardından, ev fiyatlarındaki son durum merak edilirken; rakamlarda yükseliş başladı. İşte ayrıntılar...

Orta gelirli konut kampanyasına kimler başvurabilir? Yeni evim kampanyası başvuru ne zaman?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar orta gelir konut kampanyası şartlarını merakla araştırıyor. İşte diğer detaylar!

GYODER konut kampanyasındaki projeler Haberi

GYODER konut kampanyasındaki projeler

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için 1 Ağustos'ta başlattığı Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyası yoğun talep üzerine 15 Ekim 2016 tarihine kadar uzatıldı. GYODER üyesi 49 üye firmanın katılımı ile devam eden kampanyada, 122 projedeki 60.000'e yakın konut ve 3200 ofis, 10 yıl vadeli, aylık yüzde 0.7’lik bir kredi faizi ve yüzde 20 peşinat ile tüketiciye sunuluyor.


Aziz Torun: Faiz oranları ve ödeme vadesi, satışlardaki etkisini bir kere daha gösterdi

Ülkenin geçtiği bu zor dönemde ekonomiye duyulan güvenin göstergesi olarak hayata geçirilen kampanya sayesinde konut satışlarında ciddi bir artış gözlemlendi. Kampanya sayesinde Ağustos ayını sektör olarak çok başarılı geçirdiklerini belirten GYODER Başkanı Aziz Torun, gayrimenkul sektörü...