02 / 05 / 2024

GYODER sektör buluşması 2017

GYODER sektör buluşması 2017

GYODER'in ev sahipliğinde ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin'in katılımı ile düzenlenecek olan Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta yapılacak. 

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

İnşaat sektörü 2021'in ikinci yarısından umutlu!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet tarafından düzenlenen ‘Sektör Buluşmaları’ ekinlikleri gerçekleşti. Etkinlikte sektör temsilcileri 2021'nin ikinci yarısı için beklentilerini dile getirdi. 

TÜRKONFED İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler toplantısı yarın!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet, ‘Sektör Buluşmaları’ etkinlik serisine başlıyor...

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Emlak temsilcileri TÜGEM 4. Büyük Buluşması'nda!

TÜGEM olağan Genel Kurulu 26 Aralık 2019 tarihinde toplandı. Aynı gün “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmasını da düzenleyen derneğin onur konuğu ise KKTC Başbakanı Ersin Tatar oldu.

TÜGEM emlak sektörünün vizyoner girişimcileriyle buluşacak!

TÜGEM 26 Aralık 2019 tarihinde “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmada yer alacak.

Türk yapı sektörü Avrupalı müteahhitler ile buluştu!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupalı müteahhitler ile Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de buluştu.

GYODER Çözüm Platformu ticari gayrimenkul sektörünü mercek altına aldı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe standartları artırırsak bir daha ki döngüye daha kuvvetli gireriz" dedi...

Çimento Sektörü İş Hukuku Buluşmaları'nın ilki gerçekleşti!

ÇEİS, “Çimento Sektörü - İş Hukuku Buluşmaları” toplantısının ilki sektörün ve sektör paydaşlarının katıldığı törenle gerçekleşti.

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçilerle buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, Türk gayrimenkul sektörünü gubetçilerle buluşturacak.

GYODER sektör buluşması 2017 Haberi

GYODER sektör buluşması 2017


GYODER'in ev sahipliğinde ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin'in katılımı ile gerçekleştirilecek olan Lidebir sektör buluşması 5 Aralık 2017 Salı günü gerçekleştirilecek. 

Özyeğin Üniversitesi Swissotel Kampüsü'nde düzenlenecek olan Lidebir sektör buluşmaları / sektörel söyleşileri başlıyor. 

Lidebir sektör buluşmasında  ''Gayrimenkul sektöründe mevcut finansal enstrümanlar, farklı finansal enstrümanlar, sukuk,Gayrimenkul Yatırım Ortakları, Değerlendirmenin önemi ve finansal enstrümanlarda değerlenmeden beklentiler''...