05 / 05 / 2024

GYODER toplantı açıklaması

GYODER toplantı açıklaması

GYODER 20 Haziran Salı günü gerçekleştirdiği basın toplantısında Başkan Feyzullah Yetgin tarafından yapılan açıklamalara ilişkin basın açıklaması yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

ABD Adalet Bakanlığı’ndan dikkat çeken kripto açıklaması! 'Yeni bir uygulamaya geçiyoruz'

ABD Adalet Bakanlığı bir basın toplantısı düzenledi ve kripto açıklaması yaparak yeni büyük bir uluslararası kripto para birimi uygulamasına geçildiğini duyurdu.

TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması geldi.

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Son dakika açıklaması geldi! Yapılacak toplantıda masada olacaklar!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zammı için son dakika açıklaması geldi. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK), asgari ücret ara zammıyla ilgili olarak, asgari ücretin değerlendirilmesi için yapılacak toplantıda masada olacaklarını belirtti.

Kültürpark Platformu'ndan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı açıklaması!

Dün Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’nın meclisin onayına sunulacağı toplantıya dakikalar kala Kültürpark Platformu flaş bir adım attı. Meclis önünde basın açıklamasında bulunan platform, Başkan Soyer ve meclis üyelerine seslenerek planı ‘reddedin’ dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Tank Palet Fabrikası açıklaması!

CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM düzenlenen grup toplantısında yaptığı açıklamasında; "Sen 25 yıllığına kiraladığın tank palet fabrikası için kaç lira aldın? 5 kuruş dahi almadın" diye konuştu...

Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması!

Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Bu toplantıyı Emlak Konut’un yaptığı fesih ile alakalı yaptığımız KAP açıklaması sebebiyle yaptık" dedi...

GYODER'den açıklama!

GYODER 20 Haziran Salı günü gerçekleştirdiği basın toplantısında Başkan Feyzullah Yetgin tarafından yapılan açıklamalara ilişkin basın açıklaması yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması yaptı.

Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkamada Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması yapıldı.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

GYODER toplantı açıklaması Haberi

GYODER toplantı açıklaması

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) 20 Haziran Salı günü gerçekleştirdiği basın toplantısında Başkan Feyzullah Yetgin tarafından yapılan açıklamalara ilişkin basın açıklaması yaptı.


GYODER basın açıklaması

GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) 20.06.2017 tarihli basın toplantısına gösterdiğiniz ilgi için öncelikle teşekkür ederiz.


Basın toplantımız sonunda sorular üzerine yapılan açıklamalarda, Derneğimiz Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören tarafından İngiltere örneği verilerek anlatılan ‘düşük gelir sahiplerine ve dezavantajlı sosyal gruplara yönelik kiralık sosyal konut ihtiyacı’ açısından, proje çalışma ve raporlamasının yanlışlıkla Kalkınma Bakanlığı tarafından yapıldığı belirtilmiştir. Bazı basın organlarında da kendi insiyatifleriyle TOKİ'nin elindeki konutlardan bu ihtiyacın sağlanacağı haberleri çıkmıştır.


Bu konu Dünya Bankası çalışmaları doğrultusunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın bir ön çalışması ve raporlaması olduğundan ilgili açıklamayı düzeltiriz. Konunun Kalkınma Bakanlığı...