30 / 04 / 2024

ABD Adalet Bakanlığı’ndan dikkat çeken kripto açıklaması! 'Yeni bir uygulamaya geçiyoruz'

ABD Adalet Bakanlığı’ndan dikkat çeken kripto açıklaması! 'Yeni bir uygulamaya geçiyoruz'

ABD Adalet Bakanlığı bir basın toplantısı düzenledi ve kripto açıklaması yaparak yeni büyük bir uluslararası kripto para birimi uygulamasına geçildiğini duyurdu.



Kripto para olarak da bilinen Kripto para, güvenlik için kriptografi kullanan dijital veya sanal bir para birimidir. Bir merkez bankası veya hükümetten bağımsız olarak çalışır. İlk ve en yaygın kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin, 2009 yılında oluşturuldu. Diğer popüler kripto para birimleri arasında Ethereum, Ripple ve Litecoin bulunur. Kripto para birimi ile yapılan işlemler, şeffaflık ve güvenlik sağlayan blok zinciri adı 
verilen halka açık bir deftere kaydedilir.

ABD Adalet Bakanlığı’ndan dikkat çeken kripto açıklaması! Yeni bir uygulamaya geçiyoruz


ABD Adalet Bakanlığı kripto açıklaması yaptı

Basın toplantısı, Başsavcı Yardımcısı Lisa Monaco aracılığı ile yönetildi ve diğer konuşmacılar arasında ABD Adalet Bakanlığı’nın ceza bölümünden Başsavcı Yardımcısı Kenneth Polite JR., New York Doğu Bölgesi’nden ABD Savcısı Breon Peace, FBI’ın müdür yardımcısı Brian Turner ve Hazine Bakanlığ Sekreter Yardımcısı Wally Adeyemo yer aldı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön