21 / 05 / 2024

Bakanlardan arka arkaya EYT açıklaması! Yeni rakam açıklandı!

Bakanlardan arka arkaya EYT açıklaması! Yeni rakam açıklandı!

Bakan Nebati ve Bakan Bilgin'den dikkat çeken EYT açıklaması geldi. Bakan Bilgin çalışmanın ay sonuna kadar bitirilip Meclis'e gelmesinin hedeflendiğini açıklayarak EYT ile ilgili yeni rakamı verdi.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar son dakika emeklilik haberleri gündemde yakından izlemeye devam ediliyor. EYT düzenlemesinin takvimiyse emeklilikte yaşa takılanlar tarafından merak ediliyor. Aynı anda EYT maaşları, prim gün sayısı ve yaş detayı da merakla araştırılıyor. Peki Emeklilikte Yaşa Takılanlarda yaş şartı var mı, ne zaman çıkacak? EYT'den emekli olunursa emekli maaşı kaç TL olacak

EYT TAKVİMİNDE SON DURUM NEDİR? 

Bakanlardan arka arkaya EYT açıklaması! Yeni rakam açıklandı!

Bakan Bilgin: EYT konusunda bizim çalışmamız henüz tamamlanmadı. Çalışmamız bitince açıklayacağız. Burada gizli bir şey yok. Mecliste anlattım; EYT ilgili sayılar her ay değişiyor. Haziran rakamları bir buçuk milyon demiştik. Şimdi 1 milyon 800 bin civarı oldu. Bu rakamlar da dahil bilinen verileri değerlendirip hesabımızı ona göre yapmamız lazım. Farklı iş yerlerinde çalışmış hizmet birleştirilmesi yapılmış ya da yapılmamış olanlar var.Bu teknik bir çalışma. Bütün bu çalışmalar tamamlanacak, ay sonuna kadar bitecek diye düşünüyorum. Aralık ayının sonuna kadar çalışmayı bitirip Meclise götürürüz diye umuyorum çünkü çok hızlı çalışıyoruz. Yeni değil uzun zamandır çalışıyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması: ''EYT konusunda bu ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz. İlgili bakan arkadaşlarım çalışıyor. Ay sonuna kadar karar bağlayacağız. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız.''


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön