07 / 07 / 2024

Bakanlardan arka arkaya EYT açıklaması! Yeni rakam açıklandı!

Bakanlardan arka arkaya EYT açıklaması! Yeni rakam açıklandı!

Bakan Nebati ve Bakan Bilgin'den dikkat çeken EYT açıklaması geldi. Bakan Bilgin çalışmanın ay sonuna kadar bitirilip Meclis'e gelmesinin hedeflendiğini açıklayarak EYT ile ilgili yeni rakamı verdi.



EYT'DE YENİ RAKAMI VERDİ! PRİM GÜNÜ VE SİGORTALILIK SÜRESİ TAMAM 1,8 MİLYON KİŞİ VAR

EYT ilgili sayıların her ay değiştiğini ifade eden Bakan Bilgin Haziran ayında 1,5 milyon olan sayının şimdilerde 1,8 milyon civarında olduğunu söyledi. EYT hesabının değişen bu rakamlar da baz alınarak hesap yapılması gerektiğini belirten Bakan Bilgin, "Bu rakamlar da dahil bilinen verileri değerlendirip hesabımızı ona göre yapmamız lazım. Farklı iş yerlerinde çalışmış hizmet birleştirilmesi yapılmış ya da yapılmamış olanlar var" dedi.

Bakanlardan arka arkaya EYT açıklaması! Yeni rakam açıklandı!

AK PARTİ EYT BİR AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş katıldığı bir TV programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. EYT ile ilgili konuşan Kurtulmuş, "Teknik sorunlar var. EYT ile ilgili nihai noktaya geliyoruz. Yaş sınırıyla ilgili de bakanlığımız ile çalışıyoruz.

Biz kararlarımızı verirken doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Asla oy oranı yaparak iş yapsaydık biz 20 yıldır iktidarda olmazdık. Kısa popülizm değil, doğru olanı yapmaya çalışıyoruz." dedi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Aralık 2022 tarihinde saat 18.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 68 Türk Lirası değerinde.

Benzin ve motorine indirim! Rüzgar tersine döndü!

Asgari ücret toplantısından hemen önce kritik açıklama!

Asgari ücret beklentisi belli oldu! Bakanlık resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön