23 / 07 / 2024

gyoder zirvesi başladı mı

gyoder zirvesi başladı mı

GYODER Başkanı Torun "Sermaye piyasası araçlarını kullanmalıyız. Zayıf karnımız olan öz sermaye yapısını güçlendirmek için uzun vadeli sermaye piyayası araçlarını kullanarak gelecekteki bir yol kazasına engel olmalıyız" dedi.

Kartepe Zirvesi geniş katılımla başladı!

Yurt içinden ve dışından birçok akademisyenin "Şehircilik ve Mutlu Şehir" konularını ele alacağı Kartepe Zirvesi geniş katılımla başladı...

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı yeni dönem kayıtları başladı!

GYODER Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı...

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

Uludağ Ekonomi Zirvesi Gayrimenkulün Geleceği oturumu başladı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci oturumu bugün başladı. Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna birçok sektör temsilcisi katıldı.

Erzurum Gelişen Kentler Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ve 8’incisini 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştireceği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ için geri sayım başladı.

MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

GYODER ve BAU işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" 2017 güz dönemi kayıtları başladı.

Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı.

Bursa'da Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı!

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı.

Bursa Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı!

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı. Zirvede konuşan Oda başkanı Can Şimşek, "Belediyelerimiz yarışmalara karşı duyarlı değil" sözleriyle sitemde bulundu.

MBA in Real Estate'in güz dönemi kayıtları başladı!

Gayrimenkul alanında sektöre özel ilk İşletme Yüksek Lisans Programı "MBA in Real Estate"in güz dönemi kayıtları başladı. Eğitim programı GYODER üyelerinin profesyonel ve sektörel ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlandı.

MBA in Real Estate 2015-2016 güz kayıtları başladı!

Geçtiğimiz yıl GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programının ikinci dönem kayıtları başladı.

MBA in Real Estate'in güz kayıtladı başladı!

Geçtiğimiz yıl GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programının ikinci dönem kayıtları başladı.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programı kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

gyoder zirvesi başladı mı Haberi

gyoder zirvesi başladı mı

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, sektörün sermaye piyasası araçlarını kullanması gerektiğine işaret ederek, "Zayıf karnımız olan öz sermaye yapısını güçlendirmek için, halka arz, yabancı fonlar ve sermaye ile iş birliği, kira sertifikası, gayrimenkul sertifikası, tahvil gibi uzun vadeli sermaye piyasası araçlarını kullanarak gelecekteki bir yol kazasına engel olmalıyız" dedi.


Torun, 14. Gayrimenkul Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, sektörün Türkiye'de ekonominin gelişmesine ve büyümesine paralel olarak hızla geliştiğini, son 10 yılda siyasi ve ekonomik istikrarın, tek haneli enflasyonun, tek haneli faiz oranlarının konut alımını kolaylaştırdığını, bunun da sektöre büyüme ve ivme kazandırdığını söyledi.


Sektörün, Türkiye ortalaması üzerinde büyüdüğünü ve lokomotif sektör konumuna geldiğine işaret eden Torun, şunları kaydetti:


"Gelişen, büyüyen Türkiye ekonomisinde gayrimenkul sektörü, durağan ve rant kapısı bir...